chefredaktör cassandra lindblom

Chefredaktören tipsar: ”Sex bästa kapen på sommarrean”

Sommaren är här och sommarrean likaså. CHICs chefredaktör Cassandra Lindblom guidar dig till de bästa köpen på rean.

Solen gassar (äntligen!) och i takt med att termometern visar en rödare kulör gör prislapparna i butikerna detsamma. Just nu spanar jag lite extra på smarta plagg som går att använda ända in på hösten, på snygga bikinis till budgetpris och självklart på veckade kjolar – min nya besatthet.

Partyväska från Mulberry (reklamlänk från Apprl)

Sommarrean är ett perfekt tillfälle att fynda en perfekt partyväska. Jag sneglar lite extra på en färgglad variant från Mulberry (reklamlänk från Apprl) som passar bra under sena sommarkvällar och rymmer det viktigaste – korthållare, läppstift och mobil.

sneakers rea

Snygg väska på rean från Mulberry.

Sneakers från Reebok (reklamlänk från Apprl)

Skippa onödiga köp på rean och tänk långsiktigt istället. Vita sneakers funkar året om och är extra smart att klicka hem på rean. Jag själv har hittat ett par nya favoriter från Reebok (reklamlänk från Apprl) till halva priset – bara 349 kronor (reklamlänk från Apprl)!

sneakers rea

Sneakers från Reebok

Bikini från Nly Beach (reklamlänk från Apprl)

Om du inte har gått på semester ännu är det läge att klicka hem en bikini eller baddräkt. Här är mina favoriter från Nly Beach (reklamlänk från Apprl) som går att matcha med olika toppar i all oändlighet.

svarta bikinitrosor

Svarta bikinitrosor från Nly Beach

Schampo och balsam från Redken (reklamlänk från Apprl)

Många missar att även beautyvärlden bjuder på rea under sommaren. Jag vill slå ett slag för Redkens All Soft Duo (reklamlänk från Apprl) – kanske den ultimata livräddaren för torrt och sprött hår under sommarens varma dagar.

Schampo och balsam från Redken.

Veckad kjol från Tommy Hilfiger (reklamlänk från Apprl)

Jag kommer vare sig släppa taget om metallic eller veckade kjolar i höst. Därför känns det som ett självklart kap att klicka hem den här godingen från Tommy Hilfiger (reklamlänk från Apprl) som uppfyller alla tidigare nämnda kriterier.

Plisserad kjol från Tommy Hilfiger.

Skinnjacka från & Other Stories (reklamlänk från Apprl)

Det kanske smartaste att fynda på rean är tveklöst en skinnjacka som håller år efter år. & Other Stories (reklamlänk från Apprl) har en given favorit på rean i år som plockar många enkla trendpoäng – bikermodell, oversize och lite längre i modellen.

Läs mer om sommarmode 2017:
Röd Baywatch-inspirerad baddräkt är modevärldens måste i sommar
Rutigt är rätt! 15 handplockade köp som sätter stilen
Trendiga baddräkter som är lika snygga på stranden som i stan
Sex denimtrender för sommaren 2017 (+18 snygga köp!)