BAAAMs Caroline Sandström släpper kollektion med Rockandblue

CHICs chefredaktör Caroline Sandström är aktuell med ett designsamarbete med Rockandblue. "Jag har skapat plagg jag känner att jag saknar i min garderob", säger Caroline.

Caroline Sandström är aktuell med en exklusiv kollektion för Rockandblue. Modeprofilen tillika Baaams chefredaktör har designat tre skinnplagg som släpps till våren och sommaren 2017.

– Alla tre plaggen jag har skapat i min kollektion för Rockandblue är plagg jag själv känner att jag saknar i min garderob. Jag älskar plagg i skinn och antalet skinnjackor jag har hemma är nästan pinsamt många. Jag älskar alla men saknar just den jag har designat, förklarar Caroline.

Psst! Du har väl inte missat Carolines blogg här på Baaam?

– För mig är det viktigt att kunna jobba med lager på lager men oftast när du vill addera en skinnjacka över en tjockare tröja blir det alldeles för tight och obekvämt. Därför har jag designat en skinnjacka som har vidare ärm och är något bredare i ryggen för en avslappnat skön approach men som sitter tight mot kroppen för en clean look.

Caroline berättar att kollektionen även består av en herrinspirerad mockaskjorta samt en skinnkjol. Samarbetet består av två kollektioner, en till sommaren 2017 och en till hösten 2017.

Läs allt om höstmode 2016:
Stor guide: Allt om höstens hetaste trender 2016
17 trendiga höstkappor till hösten 2016
Höstmode 2016: 16 trendiga köp i leopardmönster
21 snygga hoodies och sweatshirts till hösten 2016
21 snygga köp i sammet till hösten 2016
Höstskor 2016: Allt om höstens hetaste trender

Foto: Dennis Wernarsson