Afound öppnar butik i Göteborg

Då öppnar Afound butik i Göteborg

Afound expanderar och öppnar en fjärde butik i Sverige. Nu står det klart vilket datum det nya varumärket slår upp portarna i Göteborg.

I somras lanserade H&M det nya varumärket Afound, vilket företaget själva beskriver som en marknadsplats med rabatterade varor inom mode och livsstil. Afound erbjuder produkter för dam, herr och barn samt inredning både från H&M-koncernens egna varumärken och från externa svenska och internationella varumärken.

Läs mer: Allt du behöver veta om H&M:s nya varumärke Afound

Nu expanderar det nya varumärket och inom kort slår de upp dörrarna till en ny butik – den här gången i Göteborg. Adressen är Östra Hamngatan 23 och butiken är inhyst i en gammal bankfastighet som rymmer ca 1100 kvadratmeter.

– Vi ser mycket fram emot att slå upp dörrarna och är glada och förväntansfulla att äntligen få introducera vårt koncept till Göteborg. Vi kommer i butiken erbjuda ett stort antal attraktiva varumärken till riktigt bra priser för både dam, barn, och herrkunden, säger Mattias Ekberg, Creative Director på Afound.

Öppningen av butiken i Göteborg, vilket är den fjärde butiken i landet, är en fortsatt del i en långsiktig strategi att etablera Afound i flertalet städer runtom i Sverige och med ambition att öppna upp i Europa under nästa år.

Den nya Göteborgsbutiken öppnar den 22 november klockan 11.00.

Läs mer:
25 varma och snygga (jo, det finns!) vinterjackor att klicka hem
Trendigt och varmt! 18 kängor till vintern 2018
20 snygga (och sköna!) jumpsuits till vinterns fester
30 snygga klänning till nyårsfesten
17 röda klänningar som räddar klädkrisen inför julfesten