Äntligen! Då öppnar Chanel sin butik i Stockholm

Nu är det äntligen avslöjat när Chanel öppnar sin butik i Stockholm - och det är snart! Chanel-butiken i Stockholm får sin adress på exklusiva Birger Jarlsgatan.

I flera månader har vi väntat på att Chanel ska öppna sin butik i Stockholm och nu är äntligen datumet satt. Butiken kommer att bli på 169 kvadratmeter och har exklusiva grannar som Stella McCartney, Gucci och Louis Vuitton.

Läs också: Allt du behöver veta om Chanel-butiken i Stockholm

chanel butik stockholm

Chanels butik i Stockholm erbjuder hela det ordinarie sortimentet, exklusive smycken.

På onsdag den 18 maj klockan 10.00 slår Chanel upp dörrarna till sin butik i Stockholm på adressen Birger Jarlsgatan 7.

Relaterat: Så mycket kostar Chanel-väskorna i butik

– Vi är mycket stolta över att Chanel har valt sig att etablera sig i en av våra fastigheter i Bibliotekstan. I och med detta kommer området ytterligare stärka sin ställning som en av Skandinaviens främsta shoppingdestinationer, sade Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden Stockholm, till Baaam tidigare i år.

Vad vi vet redan nu är att Chanel-butiken i Stockholm kommer att ha hela sortimentet tillgängligt förutom exklusiva diamantsmycken. Vi kan bara gissa redan nu att det blir en storslagen invigning och att många vill öppna plånboken redan innan lön. Butiken blir den första någonsin i Sverige.

Läs även:
Experten: Därför ska du köpa en Chanel-väska i år
Sju saker du inte visste om Chanel
Så mycket kostar designerväskorna i butik just nu

Foto: IBL