Artikeln innehåller reklamlänkar
Balklänningar med 3D-blommor

Dags för bröllop eller bal? 9 klänningar med 3D-blommor

Laddar du för sommarens fester? Vi har valt ut 9 sommarklänningar med 3D-blommor som passar till balen, bröllopet eller 30-årsfesten!

Har du någon stor fest framför dig? Kanske ett bröllop eller en kompis som fyller jämt. Då är det äntligen tillfälle att klä upp sig ordentligt. Varför inte hoppa på den senaste trenden med klänningar fyllda av vackra blommor i 3D. Vi har valt ut några favoriter som passar till sommarens alla fester.

1. Drömmig midiklänning

En riktig vår- och sommardröm. Midiklänning med pennkjol i flera lager och blombroderier i 3D, från Asos Design. Här kan du köpa den (länk till butik)!

2. Söt balklänning 

En perfekt armlös balklänning från Dolly & Delicious. Här kan du köpa den (länk till butik)!

3. Topp som matchas med kjol

Ingen klänning men en praktiskt 3D-topp från Moments of New York, som går att matcha med flera olika kjolar och vips har du din festklänning. Här kan du köpa den (länk till butik)!

4. Knalligt rosa

Ingen kommer missa dig i den här knallrosa maxiklänningen från Dolly & Delicious. Djup urringning och många fina 3D-blommor. Här kan du köpa den! (länk till Asos)

5. Utsmyckad miniklänning

Få till en lyxig look med denna vackra klänning från Lace & Beads. Fina detaljer och vacker tyllkjol. Här kan du köpa den (länk till butik)!

6. Rosa skaterklänning

En ljuvlig klänning från Chi Chi London. Hög i halsen och vackra blomapplikationer på toppen. Här kan du köpa den (länk till butik)!

7. Midiklänning med smala axelband

En v-ringad klänning från Asos Design som inte bara har fina 3D-blommor utan även volanger på sidorna. Här kan du köpa den (länk till butik)!

8. Brudklänning med blommor

Den här skapelsen från Moment of New York passar lika bra på bruden som på gästen till ett dop eller 30-årsfest. Vackra 3D-blommor på tyllkjolen i lyxig champagnefärg. Här kan du köpa den (länk till butik)!

9. Klänning i scubatyg

En gräddvit klänning från Asos Design med volang och 3D-spets, öppen i rygg med korsande band. En snygg slits bak som ger klänningen lite edge. Här kan du köpa den (länk till butik)!

Läs mer: 

Bjuden på bröllop i år? 25 fina klänningar till gästen
30 fina klänningar till brudtärnan – alla under 2 000 kronor
30 vita klänningar till sommarens alla fester