Hon hittade en död råtta – insydd i sin Zara-klänning

Har du hört skrönan om råttan i pizzan? Nu har den fått en modern twist, eftersom en kvinna hävdar att hon fann en död råtta insydd i fodret på sin Zara-klänning.

24-åriga Cailey Fiesel har anmält klädkedjan Zara för en aningen uppseendeväckande anledning. Kvinnan hade köpt en helt ny klänning hos kedjan och upptäckte snart en stank som hon inte kunde bli av med. Anledningen? Cailey hävdar att hittade hon en död råtta som hade sytts in i sömmen.

råtta zara klänning

Foto: Privat

”Ms. Fiesel upptäckte något som kändes som en lös tråd från klänningen som hängde längs benet. Hon tänkte inte så mycket på det men räckte ner handen och försökte ta bort tråden. Till hennes chock drog hon handen över klänningens fåll och kände en ovanlig bula och insåg att det inte alls var en tråd längs benet, utan ett ben. Ett ben från en död gnagare”, står det i stämningsansökan skriver Daily News.

Relaterat: 11 saker du inte visste om Zara

”Ms. Fiesel hoppade upp ur sin stol i panik och folk kring hennes skrivbord såg hur Ms. Fiesel var förlamad av skräck. Hon sprang iväg för att ta av sig klänningen och hittade sedan den döda råttan som var insydd i fållen”, står det vidare att läsa om klänningen som amerikanskan köpte i en Zara-butik på Manhattan.

Zaras huvudkontor i Spanien har kommenterat händelsen i ett offentligt uttalande.

”Zara i USA är medvetna om anklagelsen och vi undersöker saken närmare. Zara globalt har stränga kvalitetskontroller, hälso- och säkerhetsrutiner som efterföljs i all produktion, vilket inkluderar sömnad och strykning. Vi är fast beslutna att se till att alla våra produkter uppfyller dessa stränga krav”, lyder deras officiella statement.

Läs även:
Rensa garderoben på mindre än 20 minuter – så gör du
22 nya morgonvanor som ger dig en bättre start på dagen
Enkla tips: Så får du ull att sluta klia och stickas

Foto: Privat, IBL