Ska du gifta dig? Här köper du din drömklänning från Ida Sjöstedt

Drömmer du också om att gifta dig i en spetsdröm från Ida Sjöstedt? Nu kan du klicka hem Idas fantastiska design på nätet. Baaam guidar dig till de finaste brudklänningarna!

Ida Sjöstedt är svenska modedesignern som startade sitt egna klädmärke 2001. Sedan dess har hon slagit igenom stort, både nationellt och internationellt, samt vunnit flera prestigefyllda priser – bland annat årets designer vid ELLE-galan 2016.

Men hon är kanske mest känd för sina brudklänningar, då hon bland annat designat prinsessan Sofias klänning till bröllopet mellan henne och prins Carl Philip, samt Kenza Zouitens klänning när hon gifte sig med sin Aleksandar Subosic.

Men du behöver inte beställa en egendesignad klänning från Ida Sjöstedt för att förverkliga din dröm, utan du kan även välja en av alla klänningar som finns till försäljning, redo och klara. Vi har listat några favoriter nedan.

Den här modellen heter ”Gigi” och är en romantisk blommig brudklänning. Den är nästan helfodrad och har en dold dragkedja i vänstersidan, här kan ni läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl).

Denna modell heter ”Jemima” och går i quipure spets och dot tulle. Den har en öppen v-form som ger klänningen en elegant touch, här kan ni läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl). 

Den här modellen kallas för ”Virtue” och beskrivs som en romantisk klänning med guipure och mjuk spets. Den har blixtlås i ryggen och har ett vitt foder från midjan ner till höften, här kan ni läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl).

Denna modell heter ”Georgina” och är en romantisk klänning med öppen rygg och 3d-blommor. Den har en gömd dragkedja i bak, här kan ni läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl).

Dessa kjolar går att kombinera med toppar för att designa din egen look. Den första kjolen heter ”Carrie” och är en tyllkjol som är kortare i fram, här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl). Den andra heter ”Farrah” och är en tyllkjol med ett satinband i midjan, här kan ni läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl). Den tredje heter ”Poppy” och är en kjol i dot tulle, här kan ni läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl).

Kombinera kjolarna med någon av dessa toppar. Den första heter ”Chelsea”och är en kort topp med dit tulle och guipure spets, här kan ni läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl). Den andra heter ”Adriana” och är även den i guipure spets och dot tulle, här kan ni läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl).

Den första modellen heter ”Natacha” och är en lekfull top med fransar, här kan ni läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl). Den andra modellen är en romantisk topp med 3d-blommor och knytband, här kan ni läsa mer och köpa den (reklamlänk från Apprl).

Läs mer:
7 inspirerande bröllopsidéer som folk älskar på Pinterest just nu
”Något gammalt, något nytt…” – vad betyder vad på bröllop?
Vankas bröllop? 20 fina brudklänningar under 2 500 kronor

Artikeln publicerades först på ELLE.

Foto: @kenzas @idasjostedt IBL