Ellos pop up-butik

Ellos öppnar pop up-butik under Stockholms modevecka

Under Stockholms modevecka slå Ellos upp dörrarna till en pop up-butik. På Norrmalmstorg i Stockholm kommer du i dagarna tre kunna shoppa varumärkets plagg.

Under Stockholm Fashion Week, som går av stapeln 28-30 augusti, kommer svenska designers presentera sina kollektioner för våren och sommaren 2019. I samband med det tre dagar långa eventet brukar en del butiker passa på att ge kunderna extra erbjudanden. Bland annat på Fashion Night som varje år arrangeras under en av kvällarna. I år är inget undantag och ett av varumärkena som har valt att ta vara på modeveckan är Ellos.


Under tre dagar öppnar de en pop up-butik som ger kunderna möjlighet att shoppa på plats. Platsen är Norrmalmstorg i Stockholm och i butiken kommer besökare att kunna handla höstens nya modekollektioner för dam.

– Det här är ett fantastiskt sätt för oss att visa upp känslan av vad Ellos har att erbjuda och få en möjlighet att möta en del av våra kunder. Att finnas på plats fysiskt i ett sammanhang som modeveckan är helt i linje med vårt varumärke, säger Åse Peterson som är Marketing Campaign Manager på Ellos.

Butiken har öppet 28-30 augusti mellan klockan 10.00-18.00, med extra öppet till klockan 21 under Fashion Night, den 30:e.

Passa på att uppdatera dig om höstmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Läs mer:
20 snygga väskor som rymmer allt du kan tänkas behöva i höst
Höstmode 2018: Säsongens allra tjusigaste klänningar
Cykelbyxor är trendigt igen – här är bästa köpen
Djurmönstrat är höstens stora trend – här är 11 snygga köp

Foto: Ellos