Artikeln innehåller reklamlänkar
elsa hosk bik bok

Elsa Hosk släpper designsamarbete med Bik Bok – se alla plagg

Tidigare i år stod det klart att supermodellen Elsa Hosk gör ett designsamarbete med Bik Bok och nu har alla bilder på kollektionen släppts.

Nu presenterar Bik Bok sitt designsamarbete (länk till Apprl) med Elsa Hosk. Supermodellen berättar själv om kollektionen som landar i utvalda butiker och online (länk till Apprl) i september.

– Jag älskar design och jag älskar prisvärt mode. Jag vill att min kollektion ska se exklusiv ut men med en mix av vintage för en mer personlig stil. Jag har inte sett det tillgängligt för tjejer, inte till dessa priser, så det är en väldigt spännande utmaning för mig, förklarar Elsa själv.

Kollektionen landar i butik i september.

Kollektionen (länk till Apprl) består av plagg för både fest och vardag och ledorden är tydliga; lekfullt och girly. Bland annat hittar du färgstarka pieces, kaxiga t-shirts, utstickande jumpsuits och basplagg med en twist. Elsa menar att målet med designsamarbetet var att designa kläder som hon själv – och den skandinaviska tjejen – vill ha. Plaggen kostar från 149 kronor och uppåt och släpps den 28 september. (länk till Apprl)

Se alla bilder från kollektionen i bildspelet här nedanför!

Bläddra vidare för att se alla bilder och alla plagg från kollektionen!

Kollektionen landar i butik i september.

Kollektionen består av

Foto: Bik Bok