emma watson filippa k

Så hyllar Emma Watson svenskt hållbart mode på Instagram

Att vara privat och ägna sig åt mode har inte varit Emma Watsons melodi på Instagram, men nu uppmuntrar hon följarna att bära hållbart mode, för den goda sakens skull.

Skådespelerskan, feministen och powerkvinnan Emma Watson gjorde tidigt tydligt att hon inte vill vara privat på Instagram. Trots att hon har över 26 miljoner följare delar hon sällan med sig av personliga bilder och fokuserar istället på sin yrkesroll, bland annat som ambassadör för FN. Men nu startar hon en ny kanal som fokuserar på hållbart mode – där hon ger oss en inblick i sin vardag.

Kontot heter @the_press_tour och ska inspirera andra till att välja kläder från modeaktörer som fokuserar på hållbart mode. Hittills har hon lagt upp tre bilder varav en är en hyllning till svenska Filippa K (reklamlänk från Apprl). ”Ett företag (reklamlänk från Apprl) som står för de fyra r:en”, skriver hon och syftar på att märket lägger stor vikt vid återvinning och miljötänk. Filippa K har själva uppmärksammat (reklamlänk från Apprl) Emma Watsons hyllning och skriver om det på Instagram.

Kolla in Emmas snygga looks här nedanför!

503 Service Unavailable

Outfit från Louis Vuitton.

Läs även:
Se Instagram-kontot som listar alla outfits från Sex and the City
Gina Tricot gör det enklare att förstå hållbart mode
Rensa garderoben för välgörenhet – och få rabatt på nya kläder

Foto: IBL