EXKLUSIVT! Charlotta Flinkenberg visar upp sin lyxiga walk-in-closet

Charlotta Flinkenberg har ett rum på 25 m² där hon förvarar sina kläder.

Charlotta Flinkenberg har ett rum på 25 m² där hon förvarar sina kläder.

150 par skor, 30-talet oanvända plagg och massor av bling-bling hittar du i Charlotta Flinkenbergs privata garderob. Titta in och njut av Baaams chefredaktörs makalösa walk-in-closet.

  • Namn: Charlotta Flinkenberg
  • Ålder: 41 år
  • Familj: Maken Pachi och barnen Lukas, 6 och tvillingarna Elsa och Elias, 2.
  • Gör: Chefredaktör på Baaam och har bloggen charlotta.baaam.se.

När Charlotta och maken flyttade till den 430 m² stora villan utanför Stockholm tillsammans med sina tre barn var det just det här rummet på 25 kvadrat som planerades först i Charlottas huvud.

– Vi hade bott trångt de senaste två åren, och mina skor och kläder har fått knölas in i kartonger på vinden och har förvarats på massor av olika ställen.

I åratal har Charlotta drömt om väskan som vi alla suktar efter att någon gång få äran att bära på vår axel – Chanels Classic Flap Bag. I 40 års-present blev hon lovad just en sådan av sin man och det var inte med vem som helst den inhandlades i Milano.

Helena Seger och jag lärde känna varandra på ELLE-galan för något år sedan. Hon rådde mig strängt att köpa en svart väska (jag var och fingrade på en beige) och själv köpte hon ett par solglasögon i Chanel-butiken.

Skor är Charlottas stora passion när det gäller mode.

– Jag har nog inte mer kläder än någon annan i min ålder, men däremot äger jag kanske fler skor än genomsnittet. Och då har jag ändå rensat rejält. Jag har runt 140-150 par skor. Och de flesta av dessa är rätt dyra. Bilar och skor är min stora svaghet, där går jag all in. Jag har en rätt sjuk relation till min skor, jag pratar med dem varje kväll – jo, på riktigt! Och så lägger jag dem fint i sina kartonger, omsorgsfullt inlindade i sina dustbags.

Läs hela reportaget i Baaam nr 14 , i butik 28 juni – 12 juli.

Klicka här för att se fler grymma garderober!

Jacka och vita jeans från Zara. Klocka i roséguld från Michael Kors och armband från Cocoo.

Jacka och vita jeans från Zara. Klocka i roséguld från Michael Kors och armband från Cocoo.

Av: Caroline Snabb Foto: Carlos Norlén