EXKLUSIVT! Hemma hos bloggaren Angelica Blick

Modetokiga bloggerskan Angelica Blick prioriterar kläder framför mat.

Modetokiga bloggerskan Angelica Blick prioriterar kläder framför mat.

Linköpingstjejen Angelica Blick är en mästare på att se smashing ut i budgetplagg och second hand. Baaam spanade in modebloggarens garderob i sprillans nya Stockholmslyan.

  • Namn: Angelica Blick
  • Ålder: 21 år
  • Bor: Södermalm, Stockholm
  • Gör: Driver modebloggen Angelicablick.se och är aktuell med kollektionen Angelica Blick for Nelly Trend som säljs på Nelly.com

Angelica har precis flyttat från Linköping till Stockholm och trots att hon bara har bott där några veckor när Baaam hälsar på är lägenheten redan i ordning. Och man märker direkt att Angelica är helt crazy bananas i mode då hela lägenheten är som en enda stor walk-in-closet.

– Redan som liten var kläder ett stort intresse. När andra lekte gillade jag att gå på stan och kolla på kläder och att sy. Jag var ganska udda i skolan, fast inte på ett dåligt sätt utan uppmuntrande annorlunda, och vågade mer klädmässigt än vad andra gjorde. Visst hade folk åsikter men ingen var taskig.

Angelica är känd för sin blogg där mellan 35 000 och 50 000 (!) unika besökare följer henne dagligen. Där delar hon med sig av stiltips och outfits.

– Jag tar min egna bilder med stativ som jag ställer upp var jag än är. det är jättepinsamt, haha. Folk kollar men man får försöka tänka bort det. Det är lite svårare att hitta ett ställe där man är helt själv här i Stockholm, men samtidigt är det vanligt att folk gör knäppa grejer här.

Läs hela reportaget i Baaam nr 12, i butik 31 maj – 13 juni.

Klicka här för att se fler grymma garderober!

Hemma hos Angelica Blick. Hela hennes lägenhet är en stor garderob!

Hemma hos Angelica Blick. Hela hennes lägenhet är en stor garderob!

Av: Caroline Snabb Foto: Johanna Nyholm