Färgfest hemma hos BAAAMs modechef Hulda Andersson

Baaams modechef Hulda Andersson visar upp sin walk-in-closet.

Klicka på bilden för att se den större! Foto: Magnus Ragnvid Chammon

Baaams modechef Hulda Andersson är tokig i färg, vintage och väskor. Här visar hon upp sin regnbågsfärgade walk-in-closet, komplett med rosa väggar och discokula.

När man kommer hem till Hulda möts av av en explosion av färger och härliga tapeter och förstår direkt att det är glada personer med känsla för färg och form som bor i denna lekfullt inredda lägenhet.

– Jag har alltid älskat starka färger! Jag blir glad av att både bära det och omge mig med det. Jag känner mig mest ”hemma” i starka färger och det har nästan blivit som ett signum och en identitet. Min kille gillar starka färger och knäppa barnsliga detaljer lika mycket som jag. När jag träffade honom hade han rosa soffor och knallröda lampor i hallen.

Huldas fantastiska walk-in-closet är inget undantag, och här blandas vackra plagg i regnbågens alla kulörer med de bubbelgumsrosa väggarna och den spegelprydda discokulan.

– Jag gillar rosa och varför inte ha en discokula i garderoben? Det partajar ju till vilken trist vardag som helst. Min sambo har inrett och monterat rubbet som en present åt mig. Det är väldigt mycket kärlek i den och jag blir glad varje gång jag ska välja kläder på morgonen.

Läs hela reportaget och se alla bilder i Baaam nr 1, i butik 28 december – 11 januari.

Läs även: Hemma hos Årets Chicaste Fashionista Carolina Engman.

Bilden nedan: Hulda gör stilleben av böcker och väskor i sina bokhyllor.

Baaams modechef Hulda Andersson visar upp sin walk-in-closet.

Klicka på bilden för att se den större! Foto: Magnus Ragnvid Chammon

Av: Caroline Snabb