Färgstarka kuvertväskor

Dagens lista innehåller ett gäng färgglada kuvertväskor som jag gillar. Kuvertväskan kan ha olika former, detaljer och kan verkligen lyfta din outfit. Själv är jag nu förtjust i stora kuvertväskor. Inspireras av väskorna nedan och glöm inte alla finfina väskfynd du kan göra på second hand. Är du som jag väsktokig? Missa inte min väsk och vintageblogg på hulda.baaam.se

Här kommer mina kuvertväskfavoriter från catwalken just nu:

1.) Blumarine. Underbar färg, utsmyckad och i mjuk form. Bär den stora mjuka kuvertväskan till ett par smala byxor och höga klackar.

2.) Eley Kishimoto. Bullig väska med fina färgkombinationer. Kombinera en flerfärgad väska med att ta upp en av färgerna i plaggen du bär.

3.) Angel Schlesser. Knalligt härligt röd som lyfter vilken outfit som helst. Lika snygg till din LBD som till en snygg rockig vardagsoutfit.

4.) Moschino. Snygg rosettväska i snygg rosa nyans. Som gjort för fest eller slitna ljusa jeans och en snygg vit T-shirt.

5.) Laura Biagotti. Het orange väska med en stor ”knop” på. Klassisk med en snygg twist. Snyggast just nu är att kombinera heta accentfärger så som orange, knallgult och neonrosa med neutraler så som beige, sandtoner eller blekt hudrosa.