frida bard hope designer

Frida Bard blir ny chefsdesigner på Hope

Frida Bard har rekryterats till Hope som märkets nya chefsdesigner. Ann Ringstrand lämnar designansvaret och får en ny roll som aktiv ägare och styrelsemedlem.

Nu tar Frida Bard över som chefsdesigner på svenska märket Hope. Frida har handplockats av huvudägare Ann Ringstrand, som nu får en ny roll som aktiv ägare och styrelsemedlem.

”Frida är en väldigt duktig designer som delar min passion för självsäkra plagg med skräddade detaljer inspirerade av funktionella klassiker – det som definierar den ikoniska Hope-looken”, säger Ann Ringstrand i ett pressmeddelande. ”Jag är övertygad om att Frida kommer att hedra varumärkets arv och ta vår design till nya höjder”, fortsätter hon.

Frida själv är väldigt glad över sin nya roll och förklarar att ett av hennes mål är att varumärket ska fortsätta växa internationellt och i Skandinavien.

frida bard hope

Frida Bard är ny chefsdesigner på Hope.

”Hope är ett varumärke som jag alltid följt. Hope har en tydlig position med en egen energi och designprofil vilket är en fantastisk grund för mig som designer att fortsätta skapa utifrån”, säger Frida.

Fridas första kollektion för varumärket blir Pre Spring 2017-kollektionen som finns i butik i november 2016. Frida kommer senast från en roll som seniordesigner hos Acne Studios.

Läs även:
Hedi Slimane lämnar Saint Laurent
Allt du behöver veta om Chanel-butiken i Stockholm
Så mycket kostar designerväskorna i butik just nu

Foto: Hope