Fyra plagg som ingen behöver i sin garderob

Fyra plagg som ingen behöver i sin garderob

Vilka plagg är helt onödiga i garderoben? Baaam har listan över fyra saker du faktiskt kan kasta – eller skänka bort – på direkten.

Ny säsong, nya möjligheter. Nu är det dags att rensa garderoben för att göra rum för nya kläder som matchar den nya årstiden. Och självklart har Baaam guiden till plaggen du egentligen inte alls behöver i din garderob.


Plagg som bara tar plats

Let’s face it – vi har alla de där plaggen som egentligen bara tar plats i garderoben som du faktiskt varken tycker om eller brukar ha på dig. Garderoben kommer med största sannolikhet kännas ganska tom när du gör dig av med alla utfyllnadsplagg, men varför inte låta någon annan glädjas av dem när du ändå inte tycker om dem?


Nostalgiplagg

Har du också din gamla balklänning från gymnasiet hängandes längst in i klädkammaren, eller kanske en tröja som din farmor stickade till dig – men som egentligen är alldeles för obekväm att använda? Gör dig av med dem. Det finns ingen anledning att låta plagg samla damm, när det går att återvinna dem.


Allt som inte passar

Skippa alla tankar på att bli en storlek större eller mindre och gör dig av med plagg som inte passar. Sådana kläder är ändå mest ångestfyllda, och visst mår både psyket och garderoben bättre när du inte äger för stora eller för små kläder som du ändå aldrig har på dig? Skänk dem till välgörenhet!


Trasiga plagg

Att din garderob inte bör innehålla trasiga plagg må vara ett enkelt faktum, men i ärlighetens namn har vi nog alla kläder som vi har tänkt laga. Så om du inte råkar vara duktig på att sy eller har planerat att lämna in plagget till skräddaren är det dags att säga bye bye.

Passa på att uppdatera dig om vårmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Foto: Mondadori