Gigi Hadid designar sneakers för Reebok – se de första bilderna

Gigi Hadid designar sneakers för Reebok – se de första bilderna

Lystring alla sneaker freaks! Snart släpper Gigi Hadid egendesignade sneakers för sportiga Reebok i en kollektion som osar 90-tal.

Efter ett flerårigt samarbete med Tommy Hilfiger sätter Gigi Hadid sin stämpel på ett annat varumärke. Nu har modellen nämligen designat en egen kollektion för Reebok.

Nyheten avslöjades under ett event i Tokyo i går och Gigi visade då upp de allra första produkterna ur den sportiga kollektionen.

På fötterna bar 23-åringen en svart sneaker med brandgula skosnören och en matchande crop top, en outfit som verkligen följer den rådande 90-talstrenden.

Looken ska även släppas i vitt och hallonrött.

Gigi bjöd också sina Instagramföljare på en closeup av sneakern och av reaktionerna att döma verkar designen uppskattas av fansen. På mindre än ett dygn har inlägget redan fått nästan 500 000 likes!

Delar av Reebok x Gigi lanseras i limiterad upplaga den 7 december, men ett större släpp är redan planerat i början av nästa år och då med ytterligare skomodeller.

Det här är dock inte första gången som Gigi Hadid samarbetar med Reebok. Modellen har tidigare frontat flera av klädmärkets kampanjer, så den nya kollektionen kommer inte som en särskilt stor överraskning.

Reebok tar tempen på Gigi Hadid:

https://www.youtube.com/watch?v=GM9ea12tOb0

Läs mer:

Släpp allt! Mango har en outlet online

15 snygga fuskpälsar för max 800 kronor

Se Kendall och Kylie Jenners väskkollektion för Walmart

Foto: IBL