hanna mw ellen claesson chic

Säg hej till Hanna MW och Ellen Claesson - BAAAMs nya modebloggare

Hanna MW och Ellen Claesson jobbar med mode och driver två stora modebloggar. Nu hälsar vi tjejerna varmt välkomna till nya CHIC.se!

Välkomna till CHIC! Hur känns det att vara en del av vår stora nysatsning?
Hanna: Så kul och helt enkelt helrätt. Jag tror stenhårt på CHIC och är så glad att få vara en del av både magasinet och siten.

Ellen: Tack! Grymt kul – Så klart. Är superpeppad och vet att detta kommer bli klockrent!

Vad kommer vi att få läsa om i era bloggar?
Hanna: I min blogg får ni läsa mest om mode, mitt jobb som stylist, resor, färgglada plagg, frukosttips världens över och en hel del inredning.
Ellen: Till största del mode, då det är det jag jobbar med och kan som bäst. Men givetvis vill jag även få in mer om mig som person så det kommer absolut att bli vardagsglimtar framöver.

hanna mw inspiration

Inspiration från Hanna MW:s modeblogg.

Hur länge har ni bloggat?
Hanna: Jag har bloggat på allvar i 3 år, tycker det är lika kul fortfarande. Bloggandet är en del av min vardag och det kommer per automatik numera. På CHIC kommer jag satsa på att uppdatera bloggen två gånger per dag, så värt att kika in!
Ellen: Jag har bloggat i väldigt många år faktiskt, så många år att jag har tappat räkningen!

Varför började ni blogga från första början?
Hanna: För att jag älskar att fota och var tvungen att få ut all den kreativitet som fanns inom mig.
Ellen: Jag började blogga för att jag ville ha någonstans att skriva av mig. I dag är det inte lika mycket fokus på det, utan idag är det fokus på att inspirera!

hanna mw chic

Hanna MW jobbar som stylist.

Berätta lite mer om er själva – vad gör ni förutom att blogga?
Hanna: Jag jobbar som modestylist på heltid, har nyss flyttat in i min drömlägenhet i hemstaden Borås. Bestämde mig för att bo kvar här då jag gillar mixen av att ha världen och mestadels Stockholm som arbetsplats men att hela tiden få komma hem, jobba ikapp och landa bland vänner, pojkvän och familj. De bästa jag vet är långa frukostar, drinka med tjejgänget, dansa till hip hop och vår familjehund. Jag skrattar mycket och har positiv inställning till livet och mitt motto är att göra varje dag så rolig och härlig som det bara går.

Ellen: Jag bor i Göteborg, älskade fina stad och jobbar med inköp på Gina Tricots huvudkontor. Annars är det mycket fokus på vänner och familj, livet viktigaste prioriteringar.

ellen claesson

Ellen Claesson är inköpare på Gina Tricot.

Vi älskar er snygga stil och hämtar dagligen inspiration i era bloggar. Vad är era bästa modetips inför våren 2016?
Hanna: Mitt modetips är alltid att identifiera sin stil, dvs att hitta sin stil och de silhuetter man känner sig bekväm och snygg i. Något jag alltid faller tillbaka till på våren är den klassiska stilen, blå jeans och randigt. Trenchcoaten är ett plagg jag inte tänker vara utan i vår och heller inte toffelskon!

Ellen: I vår tycker jag att man ska våga lite mer färg och mönster! Kan räcka med en fin accentfärg för att man ska få lite vårkänsla.

ellen claesson inspiration

Ellen Claesson visar inspirerande detaljer i bloggen.

Slutligen – vad drömmer ni om just nu?
Hanna: När jag var i Frankrike i helgen gick jag till Céline butiken och likaväl som jag hoppades innerligt, så hoppades jag också inte att jag skulle hitta bootsen jag drömmer om. Jag ska kika på dom i NYC, i maj och finns dom där så är det väl meningen.
Ellen: Just nu drömmer jag om sol mest hela tiden. Har nog aldrig uppskattat solen så mycket som i år!

Hanna MW

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen Baaam. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Läs hennes blogg här!

Ellen Claesson

Ellen Claesson har bloggat i många år och idag skriver hon främst om mode. Hon jobbar även med inköp på Gina Tricots huvudkontor och bor det gör hon i Göteborg. Läs hennes blogg här!