hannah amanda daisy grace 2016

Hannah & Amanda släpper klädmärket Daisy Grace

I natt lanserade Hannah & Amanda sitt klädmärke Daisy Grace på nätet. "Det har alltid varit ett stort intresse", förklarar systrarna.

Hannah & Amanda har under de senaste åren blivit två av Sveriges främsta medieprofiler. Syskonen har gjort allt från att skriva böcker till att lansera podcasts och göra webb-tv och nästa steg i karriären är att släppa klädmärket Daisy Grace.

”Vi har lekt kläddesigners sen vi var små. Det har alltid varit ett stort intresse och vi blir så inspirerade av folk med coola stilar i alla dess former”, skriver Hannah Widell och Amanda Schulman på sajten.

Namnet Daisy Grace är helt enkelt två namn som Hanna och Amanda tycker mycket om. De skriver att de hade velat döpa sina döttrar till det, men att makarna sade emot.

”En daisy är en tjej som är mer lekfull. Rockig, punkig, bohemisk. Kreativ. Grace är mer stilfull, graciös och classy”, fortsätter Hannah och Amanda.

Zara larsson daisy grace

Zara Larsson bar Daisy Grace på Grammisgalan.

Målet med Daisy Grace är att tjejer i alla storlekar och former ska känna sig fina i plaggen och framöver hoppas Hannah och Amanda att jobba med större kollektioner och signaturplagg, istället för att tänka basgarderob.

”Vi skapar plagg som vi själva längtar efter, och oftast brukar det vara fler som längtar efter samma sak”, skriver de.

Den första kollektionen består av allt från toppar till byxor och kjolar samt badkläder och kostar från 250 till 1595 kronor. Zara Larsson är en av de kändisar som visat upp kläderna redan i förväg, då hon bar systrarnas klänning ”Queen of Space” på Grammisgalan 2016.

Kolla in hela kollektionen i bildspelet här nedanför!

Foto: Hannah & Amanda/Daisy Grace