Erdem x H&M – se alla bilder från designsamarbetet

H&M:s designsamarbete är en av modevärldens största händelser varje år. 2017 är det Erdem som gör ett samarbetet med budgetkedjan och nu har de första bilderna släppts.

Tidigare i år presenterade H&M sitt designsamarbete för 2017. Tillsammans med modehuset Erdem tar budgetkedjan fram en kollektion för dam och herr som släpps den 2 november i H&M:s butiker världen över och online. En första teaser från samarbetet, producerad av Baz Luhrmann, är sedan tidigare publicerad och nu släpps de första bilderna på kollektionen.

– Jag är så exalterad över samarbetet med H&M och att få utforska min design på en nivå jag aldrig gjort tidigare. Det är också väldigt spännande att få möjligheten att arbeta med Baz Luhrmann, en av vår tids främsta filmskapare, säger Erdem om samarbetet.


– Från första stund som vi började prata med Erdem om samarbetet fångades jag av hans vision. För ERDEM x H&M har han skapat en förtrollande värld full av skönhet, elegans och detaljrikedom. Det här är unika plagg som man kommer att vilja bära hela livet, säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.

Se första bilderna på Erdem x H&M i bildspelet nedan

Bläddra vidare för att se alla plagg från Erdem x H&M.

Kolla även in teasern för Erdem x H&M

Foto: H&M

Mer från oss på Baaam: