Färglada tryck och utsvängda byxor – då släpps H&M Studios vårkollektion

Färglada tryck och utsvängda byxor – då släpps H&M Studios vårkollektion

H&M Studio presenterar nu sin vårkollektion för 2018. Färgstarka tryck kombineras med detaljrika plagg i svart och vitt – och vi behöver inte vänta länge innan vi kan shoppa.

Inspirationen till vårens kollektion från H&M Studio kommer från Japans urbana elegans och storstadsminimalism. I damkollektionen ligger fokus på färg och tryck. Vi ser mönstrade klännigar, byxor med utsvängda ben, stickat och tunikor i oversize-modell. Kontrastsömmar varvas med omlottdetaljer och figursytt tar plats.

Läs mer: Den ultimata guiden till vårens 30 snyggaste solglasögon

H&M Studio släpper sin vårkollektion den 28 februari.

Kollektionen kommer återigen visas under Paris modevecka, denna gång på Musée des Arts Décoratifs. Likt förra året kör H&M Studio på ett ”see now, buy now”-format och kollektionen finns till försäljning online direkt efter modevisningen den 28 februari och i utvalda butiker från 1 mars.

– Den här kollektionen firar kvinnors vitalitet och flexibilitet. De rena färgerna, de livliga trycken, de avslappnade silhuetterna – allt visar på en tydlig förkärlek för urbana miljöer med en hint av glamour. Samtidigt finns där även en längtan efter naturen och ett opretentiöst liv. Som tur är kan dagens kvinna ha både och – det är det fina med det moderna livet, säger Pernilla Wohlfahrt, designchef och kreativ chef på H&M.

Se H&M Studios damkollektion SS18 nedan:

Passa på att uppdatera dig om vårmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Läs mer:
Vårens naglar går i blått – allt om nageltrenderna 2018Elva plagg du behöver i en perfekt basgarderob
20 snygga sneakers till våren 2018 – i butik redan nu
Rätt i violett! 17 stilsäkra plagg i vårens trendfärg lila

Foto: H&M