vårmode 2017 h&M

H&M lanserar nytt koncept inför våren 2017

H&M följer trenden i modebranschen och lanserar en ”See now buy now”-kollektion inför våren 2017. Kläderna släpps direkt i butik efter visningen i Paris.

En stor, växande trend i modebranschen är att lansera så kallade ”see now buy now”-kollektioner för att minska glappet mellan att plaggen visas upp på catwalken tills de lander i butik. I dag meddelar H&M att de från och med våren 2017 anammar konceptet för H&M Studio.

H&M Studio våren 2017.

H&M Studio våren 2017.

– Att erbjuda mode direkt från catwalken markerar en ny era för modeindustrin och vi ser mycket fram emot att testa det här nya spännande formatet. Vi vill också dela det här ögonblicket med våra kunder och kommer därför att visa modevisningen live på vår webbsida, säger Pernilla Wohlfahrt, H&M:s designchef och kreativa chef.

Stor guide: Läs allt om vårens hetaste trender 2017

H&M Studio släpper inför våren 2017 en minimalistisk kollektion där skräddade tekniker med funktionalitet möter sportiga element. Inspirationen har hämtats från elegans, passion och balettens styrka. Kollektionen visas upp under Paris Fashion Week den 1 mars och finns i butik dagen efter.

Spana in ett gäng utvalda nyheter från H&M Studio i bildspelet här nedanför!

H&M Studio våren 2017.

Läs mer om vårmode 2017:
24 par trendiga vårskor att klicka hem inför våren 2017
38 stilsäkra outfits att kopiera rakt av i vår
23 stilsäkra budgetköp att klicka hem inför våren 2017
15 trendiga sneakers under 500 kronor
Tyllkjolen gör comeback – 13 trendköp som sätter stilen

Foto: H&M