H&M Studios höstkollektion är inspirerad av Twin Peaks – se allt här

H&M Studio presenterar nu sin höstkollektion för 2018. Inspirationen kommer från 90-talets kult-tv-serie Twin Peaks. Se alla plagg här!

En jordnära färgskala i brunt, vitt och svart med stark fuschia och rött som accent möter oss när vi för första gången kikar på H&M Studios höst- och vinterkollektion ”Neo noir chic”. H&M Studio är en säsongsbaserad kollektion som är framtagen av ett eget designteam och säljs i en begränsad upplaga. Den här säsongen kommer inspirationen från 90-talets kult-tv-serie Twin Peaks.

H&M Studio höstkollektion 2018.

Den 6 september släpps H&M Studios höstkollektion online och i utvalda butiker.

Bland plaggen ser vi statement-plagg och klassiker lånade av herrgarderoben. Femtiotalets filmikoner med sin tidstypiska stil ger ytterligare nostalgivibbar i form av figurnära ullklänningar och trenchcoats samt jeansjackor indigo. Andra nyckelplagg är stickade tröjor, knytblusar, uppvikta jeans och en grungeinspirerad kostym i viskos och siden.

– Med H&M Studio leker vi med kontrasterna mellan det feminina och det maskulina, och i höst har vi lagt till en 50-talstwist. I kollektionen finns både det kvinnliga kombinerat med mer maskulina detaljer och klassiska plagg, allt för att skapa en egen distinkt look, säger Pernilla Wohlfahrt, designchef på H&M, om höstnyheterna.

Samtliga plagg, skor och accessoarer kommer finnas tillgängliga online och i utvalda butiker från den 6 september. Se hela damkollektionen nedan.

Passa på att uppdatera dig om höstmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

/>

Passa på att uppdatera dig om höstmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Läs mer:
20 snygga väskor som rymmer allt du kan tänkas behöva i höst
Höstmode 2018: Säsongens allra tjusigaste klänningar
Cykelbyxor är trendigt igen – här är bästa köpen
Djurmönstrat är höstens stora trend – här är 11 snygga köp

Foto: H&M