Hon vann en lyxig handväska från Balenciaga!

Linnea Wenklo vann en Balenciaga Giant 12 City Bag.

Linnea Wenklo vann en Balenciaga Giant 12 City Bag.

Vi vet att ni har väntat, men nu har vi äntligen gått igenom alla 1 783 tävlingsbidrag till den åtråvärda Balenciaga-väskan. Den minst sagt lyckliga vinnaren och hennes motivering blev:

Linnea Wenklo från Varberg.
Motivering: När jag var 13 år tog jag med mig min pappa till NK för första gången. Min pappa är inte direkt någon snofsig, lattedrickande storstadssnubbe, utan en värmlänning som helst håller sig så långt bort ifrån shopping som möjligt. Alltså var det med stor nervositet som jag drog med honom över de välpolerade golven, bort mot väskavdelningen. Där pekade jag sedan med andakt på en av dem, den längst in i hörnet. Denna väska som jag pratat om dag ut och dag in så länge, och som jag drömde om att en dag ha på armen. Jag kunde knappt andas, så fin var den. Min pappa gick fram, kände lite på den, och när han öppnade munnen trodde jag att han skulle säga ”Men det är klart att du ska ha den här Linnea”. Det gjorde han inte, för istället så vrålade han, utan underdrift, på bred värmländska ”TIO TUSEN KRONOR FÖR EN VÄSKJÄVEL!?!?”. Om jag vinner den här tävlingen, då ska jag titta pappa djupt i ögonen och säga ”Faktiskt 13 495 kr för en väskjävel”.

Vi ringde upp och gratulerade Linnea till vinsten.

Grattis Linnea! Hur känns det?
– Herregud, du skojar? Det känns jättebra! Hela jag skakar av lycka. Nu börjar jag gråta. Vänta lite, jag måste gå iväg en bit  – det är så mycket folk här. Herregud, är det sant?!

Vad har du för handväska idag?
– Jag har faktiskt ingen handväska just idag. Jag bär runt på en Kånken från Fjällräven. Inte så glamouröst. Haha… Jag har en väska från Marc by Marc Jacobs också, men den var inte så dyr.

Vad har du alltid i din väska?

– Förutom plånbok och mobiltelefon har jag alltid med mig en anteckningsbok och en mascara från YSL. Ögonfransarna är viktiga!

Trodde du att du skulle vinna?
– Nej, verkligen inte. Pappa kommer att svimma! Nu måste jag ringa alla jag känner. Tack så jättemycket!

Linnea Wenklo.

Linnea Wenklo.

Av: Rose-Marie Söderlund