Ida Sjöstedt och Ellos släpper kollektion ihop

ida sjöstedt ellos samarbete

Ida Sjöstedt samarbetar med Ellos.

I vår släpper Ida Sjöstedt en kollektion tillsammans med Ellos. ”La vie en rose” heter samarbetet som kännetecknas av Idas feminina uttryck med inspiration från Paris, och som ska passa perfekt till vårens alla fester. Kollektionen består av sju klänningar, två kappor, tre par skor, en kuvertväska, en lyxig bricka i guld samt ett doftljus.

När Ida och Ellos inledde samarbetet låg fokus på att inte exkludera vissa kunder. Därför finns samtliga plagg i kollektionen från storlek 34 upp till 52. Plus size-storlekar ligger Ellos varmt om hjärtat, och de är glada att även kunna erbjuda Ida-kollektionen i alla storlekar.

”Jag tyckte det var roligt att få testa på nya produkter och göra något som kompletterar min egen kollektion. Jag har alltid varit intresserad av att göra inredning och skor, så det kändes som en rolig utmaning. Jag ville också ta chansen att jobba med plusstorlekar, då det är något jag har saknat i min egen kollektion, men inte haft möjlighet att utveckla ännu. Jag tycker att passformen blivit jättebra och att vi fått till en fin kvalité på alla plaggen”, säger Ida Sjöstedt om kollektion i ett pressmeddelande.

Ellos samarbete med Ida Sjöstedt släpps online den 4 april. Scrolla ner för att spana in plaggen från kollektionen!

Läs även:
Så får du en plats front row på Stockholm Fashion Week
Mario Testino fotar kändisar i bara handduk
Louis Vuittons coola örhängen med stjärntecken

ida sjöstedt ellos

Klänning, 999 kr

ida sjöstedt ellos

Tunika, 799 kr

ida sjöstedt ellos

Vårklänning, 999 kr

ida sjöstedt ellos

Skjortklänning, 799 kr

ida sjöstedt ellos

Kappa, 1799 kr

Av: Cassandra Lindblom

Foto: Ida Sjöstedt/Ellos