Inspireras av kändisarnas gravidstilar

gravidstil

Beyoncé, Hilary och Victoria ska snart bli mammor för första gången.

Som gravid kanske det inte alltid är så lätt att klä sig så snyggt som man brukar göra i vanliga fall. Kändisarna måste alltid vara snyggt klädda – oavsett om de är på officiella uppdrag eller ute på promenad på stan. Här är tre kändiskvinnor som snart kommer att bli mammor för första gången. De har alla olika gravidstilar att inspireras av och sno tips ifrån!

Beyoncé Knowles

Beyoncé väntar sitt första barn i februari nästa år. Hennes gravidstil är cool och citychic. Beyoncé klär sig gärna i mönstrade plagg och stora klänningar och toppar. Stora accessoarer tar bort fokus från den växande magen och pumps med breda klackar är både stabilt och snyggt.

Kronprinsessan Victoria

Någon gång i vår föds Sveriges nästa kunglighet och blivande mamma Victoria har klätt sig strålande hittills. Hennes klassiska gravidstil består av A-linjeformade klänningar med mönster eller paljetter och oversizeade knytblusar i olika färger matchade med bekväma mammajeans.

Hilary Duff

Sångerskan och skådisen Hilary Duff väntar en son och hennes sexiga gravidstil skiljer sig inte så mycket från hennes vanliga klädstil. Hilarys knep är att klä sig i starka, glada färger som orange och koboltblått. Stora sidenblusar och volangklänningar är smickrande för den växande figuren.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures