Isabel Adrian: "Jag skulle kunna bära bara H&M resten av livet"

Isabel Adrian gillar att blanda lyx med budget.

Isabel Adrian gillar att blanda lyx med budget.

Hollywoodfrun Isabel Adrian har en garderob (och plånbok) de flesta av oss bara kan drömma om, men använder gärna plagg från budgetkedjor som H&M och Gina Tricot. Exklusivt för Baaam svarar hon här på några snabba modefrågor:

Vad har du på dig just nu?
– Just nu sitter jag på Ibiza och har precis vaknat, så jag har på mig ett par rosa shorts från Gina Tricot, en vit t-shirt från Helmut Lang och solglasögon från Chloé. Accessoaren är en kopp kaffe!

Vilket är ditt hemliga, bästa stilknep?

– Tvätta alltid av dig sminket innan du lägger dig och ställ ett stort glas vatten vid sängkanten. När du vaknar på morgonen dricker du det. Att börja dagen med vatten istället för juice eller kaffe är underskattat.

Vad har du i din handväska just nu, och vad är det för handväska?
– Just nu gillar jag min gula Céline-väska i ponnyhår mest. Det är nästan så jag vill sova med den!

Om du bara fick bära plagg från en och samma designer under resten av ditt liv, vilken designer skulle det då vara?
– Gud vilken svår fråga! Men jag skulle säga H&M för att dom har ett så stort urval varje säsong och lite av alla trender, så jag är säker på att jag skulle kunna hitta min stil i deras kollektioner för resten av mitt liv.

Beskriv din stil med max fem ord.
– Storstad och bohemisk.

Ditt sämsta köp?
– En svart klassisk Bottega-väska jag köpte i London för några år sedan. Använde den en gång, sedan insåg jag att jag inte gillade modellen och att den var obekväm att bära på. Jag har fortfarande ångest för det köpet.

Ditt dyraste plagg/accessoar? Var det värt pengarna?
– Det måste nog vara min Hermès Birkin bag, eller min Rolex-klocka i roseguld. Men jag tycker absolut det var värt pengarna. De senaste åren har jag blivit mer och mer noggrann med vad jag köper. Mina beslut när det kommer till dyra saker är väl genomtänkta och jag väntar ofta månader av tänkande innan jag investerar i väldigt dyra saker. Så slipper jag situationer som med Bottega-väskan! Haha…

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i, no matter what?
– Outfiten spelar inte någon roll, ge mig bara ett par högklackade och en snygg handväska så känner jag mig redo för vad som helst!

Tar du på dig trendiga saker trots att du innerst inne tycker att de är lite småfula?
– NEJ!

Klär du dig för att attrahera, inspirera eller imponera?
– Jag klär mig för att inspirera. Jag känner aldrig behovet av att imponera eller attrahera. Det kommer automatiskt med min inre självsäkerhet.

Går fashion före function? Alltså, kan du tänka dig att lida lite för fåfängans skull (höga, smala klackar etc)?
– Hahaha, lite lida får man nog alltid stå ut med som tjej, men jag har lärt mig vilka märken som till exempel gör de mest bekväma högklackade skorna under åren. Jag försöker alltid minimera mitt lidandet maximalt.

Läs även: Isabel Adrian: ”Steve köpte en ny garderob åt mig på YSL”

Av: Sania Claus och Rose-Marie Söderlund Foto: Alex Wessely/TV3