isabel marant stockholm butik

Då öppnar Isabel Marant sin första butik i Sverige

Snart slår portarna upp till Isabel Marants allra första butik i Sverige med fokus på Isabel Marant Étoile.

Isabel Marant är en gigant i modevärlden och imponerar med kollektion efter kollektion. Vi i Sverige har dock fått botanisera bland mindre kollektioner hos återförsäljare eller online – fram tills nu. Den 15 december öppnar nämligen Isabel Marant Étoile sin första butik i Sverige, i Stockholm.

isabel marant

Bild från Isabel Marant SS17.

Butiken är 69 kvadratmeter och ligger på plan 1 på NK i Stockholm. Konceptet följer samma uttryck som varumärkets butiker i Osaka och Tokyo.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få representera Isabel Marant. Varumärket är med sin bohemiska och samtidigt eleganta stil ett av de mest trendsättande i modevärlden just nu och vi glädjs åt att kunna erbjuda våra kunder Isabel Marant Étoile, säger Andreas Edström, varuhuschef på Nordiska Kompaniet.

Isabel Marant Étoile är modehusets mer prisvärda linje och butikens första kollektion blir SS17-kollektion. Varumärket har tidigare funnits representerat på NK Boutique.

Den senaste tiden har många stora, internationella modehus öppnat butiker i Stockholm. Chanel blev den största nyheten i år, med sin butik på Birger Jarlsgatan. Även Céline flyttade in på Biblioteksgatan i Stockholm tidigare i år.

Läs även:
11 onödiga plagg som du aldrig borde köpa
Här öppnar & Other Stories sin tredje butik i Sverige
Så mycket kostar designerväskorna i butik

Foto: Mondadori, IBL