Isabel om gårdagens SHM-spelning: "Vi fick ta tunnelbanan dit, det var kaos!"

Isabel Adrian var förstås på plats på Friends Arena igår för att se sin fästmän Steve Angello göra succé med housekollektivet Swedish House Mafia.

Vad tyckte du om spelningen, Isabel?

– Det går inte att beskriva med ord, fantastiskt! Självklart var jag jättestolt över Steve, det finns väl inget bättre än att se sin kille bli upplyft och få så där fin respons av svenska folket.
Det var tydligen svårt att ta sig dit?

– Ja, vi samlades alla vänner och familj till bandet på ett nattklubb och restaurang i Stockholm några timmar innan konserten skulle börja. Tanken var att vi skulle ha åkt bil dit men det var fullständigt kaos så det slutade med att vi fick ta tunnelbanan dit, haha!

Isabel ska på alla konserter och ikväll följer även Baaams Charlotta Flinkenberg med.

Charlotta, har du sett SHM spela förut?

– Nej, aldrig. Jag har inte hunnit hänga så mkt på Ibiza eller i Las Vegas de senaste åren men har ju förstått att jag verkligen missat något. Deras musik är bra och jag kan tänka mig att det blir jordens drag, som en sorts masspsykos att få uppleva dom live. Det ska bli roligt att få följa med, jag är jätteglad över denna fina VIP-inbjudan från Isabel. Jag kommer säkert att dra upp medelåldern på Friends arena med 20 år, men skitsamma. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Har mailat Isabel och frågat vad det är för klädkod som gäller. Jag antar att man hoppar över långklänningen, haha!

Av Rose-Marie Söderlund och Charlotta Flinkenberg

Läs även:
Modemingel för Love by Isabel
”Detta gav jag till Steve i 30-årspresent”
Steve Angello om att spela för 2,5 miljoner människor