it-tjejerna plagg varen 2016

It-tjejernas favoritplagg inför våren 2016

Det finns några plagg och accessoarer som alla kända tjugo-någonting-tjejer har i sina garderober. Här är favoriterna som trängs i garderoben hemma hos Gigi och Bella Hadid, Kendall Jenner, Zendaya, Chanel Iman och Alexa Chung.

PÅ FÖTTERNA

Svarta boots

Dina mest användbara skor. Du kan bära dem till jeans, klänning, kjol, shorts – allt. De kan klä upp och klär ner en outfit, samtidigt som de är rätt bekväma. Vi vågar påstå att ett par snygga, svarta boots är den bästa sko-investeringen du kan göra.

Chanel Iman svarta boots

Chanel Iman i svarta boots.


Vita sneakers

Sportiga plagg syns hos de flesta märken och kedjor idag, och trenden avspeglas inte minst i våra skoval. Ett par vita sneakers är det säkraste skovalet i vår. Perfekta till jeans eller för att klä ner en lite snyggare klänning. Baaams favoriter är klassiska tygsneakers från Superga, krispigt vita Air max från Nike eller ett par Superstars från Adidas.

Kendall Jenner i vita sneakers.

Kendall Jenner i vita sneakers.

Läs även:
Se Blake Livelys fantastiska skogarderob (goals)
16 trendiga klänningar – perfekta till studenten

JACKORNA

Bikerjacka

En klassisk svart skinnjacka i bikermodell blir aldrig fel. Den återkommer säsong efter säsong och blir både snyggare och skönare ju mer du använder den. Det finns tusen olika varianter i olika prisklasser och slitningar, bara att välja en som passar just dig.

Alexa Chung i svart bikerjacka.

Alexa Chung i svart bikerjacka.

Skräddad kappa

I vårt klimat är en klassisk, välskräddad kappa en bra investering. Den fungerar vår som höst och höjer nivån på din outfit några snäpp. Du ser genast mer genomtänkt och stylish ut.

Gigi Hadid i vit kappa.

Gigi Hadid i vit kappa.

ACCESSOARERNA

Ryggsäck

Rihanna, Cara Delevingne, Selena Gomez, Kylie Jenner… Listan med stilsäkra kändisar som gillar ryggsäck kan göras hur lång som helst. Det är inte så konstigt med tanke på hur fina ryggsäckar det finns just nu – våra ryggar har aldrig sett såhär bra ut!

Bella Hadid med ryggsäck.

Bella Hadid med ryggsäck.

Namnhalsband

Det populära namnhalsbandet har fått en comeback i olika varianter. Kendall Jenner satsar på BFF-halsband och har ett ”KenGi”-halsband ihop med Gigi Hadid och ett som det står CaKe på tillsammans med Cara Delevingne. Zendaya Coleman fokuserar på sig själv och har ett snyggt ”Z” runt halsen.

Zendaya i ett snyggt namnhalsband.

Zendaya i ett snyggt namnhalsband.

Du kanske också gillar:
Badmode 2016: Säsongens snyggaste badkläder
Modemoments från 00-talet vi aldrig glömmer
Kändisarnas absolut bästa stylingknep

Foto: All Over Press