Nu har du chansen att jobba på Arket i Stockholm

Tidigare i vår avslöjade H&M att de lanserar det helt nya varumärket Arket. Nu har du möjlighet att jobba med den nya satsningen!

Det har väl knappast undgått någon att Hennes och Mauritz hösten 2017 lanserar ett helt nytt varumärke vid namn Arket. Med utgångspunkt i kvalitet och funktionell design och kommer Arket erbjuda enkla och tidlösa kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn samt ett utvalt sortiment till hemmet. I utvalda butiker ska det även finnas ett café.

Vill du läsa mer om Arket? Här är allt du behöver veta!

Nu har du möjlighet att söka jobb på Arket i Stockholm.

Nu har du chansen att jobba med den nya satsningen. Arket har nämligen börjat rekrytera och annonserar nu ut lediga tjänster på sin hemsida. Varumärket söker personal i London, Köpenhamn, Bryssel, München och nu även i Stockholm.

Bland de utlysta tjänsterna finns roller som project manager, designer, visual merchandiser och controller, inom både mode, heminredning och på cafét.

Arkets huvudkontor ligger på Södermalm i Stockholm. Sedan tidigare äger bolaget varumärkena H&M, H&M Home, & Other Stories (reklamlänk från Apprl), COS, Monki (reklamlänk från Apprl), Weekday (reklamlänk från Apprl), och Cheap Monday (reklamlänk från Apprl).

Läs mer om Arket här!

Se alla plagg från H&M Conscious Exclusive 2017
Zara Larsson släpper kollektion med H&M
24 par trendiga vårskor att klicka hem inför våren 2017
Vårens största jeanstrender – 24 trendiga köp

Foto: H&M

Titta på fler klipp från FRIDA: