Kändisarna som har en designerbästis

designerbff

Kändisarna umgås gärna med designers.

Kändisarna i Hollywood är bra på att nätverka men det är inte alla som är lyckliga nog att lyckas skaffa sig en designer till bästis. Här är de som håller hårt i sin designer-BFF!

Kate Hudson & Stella McCartney
Kate Hudson hamnade på flera sämst klädda-listor när hon äntrade sitt första röda mattan-event i en Stella McCartney-klänning 2001. Trots det har hennes vänskap med designern bara blivit starkare genom åren och det är fortfarande Stella som står bakom de flesta av Kates kläder.

Kate Moss & John Galliano

När hela modevärlden vände John Galliano ryggen förra året fanns det en vän som bestämde sig för att stå vid hans sida  – Kate Moss. Kate lät till och med Galliano designa hennes livs viktigaste klänning – brudklänningen!

Blake Lively & Christian Louboutin
Christian Louboutin älskar Blake Lively och Blake älskar verkligen Christians skor. Designern sänder hela sin kollektion till den unga stjärnan varje säsong. Dessutom ger han stiltips till Blake som inte använder sig av en stylist.

Diane Kruger & Jason Wu
Jason Wu är inte bara Diane Krugers vän, han är dessutom hennes favoritdesigner. Skådespelerskan hyllar ständigt sin vänskap med Jason genom att bära hans design på röda mattan.

Claire Danes & Zac Posen
Claire Danes och Zac Posen växte upp tillsammans i New York. Claire bar Zacs kläder långt innan han blev känd och enligt Claire har hennes klädstil helt formats efter hennes nära vänskap med designern.

Heidi Klum & Michael Kors

Det finns knappt någonting som Heidi Klum och Michael Kors inte delar med varandra. De jobbar tillsammans på TV-showen ”Project Runway”, de tränar tillsammans och går ofta på fester tillsammans. Äkta vänskap!

Anne Hathaway & Valentino Garavani
Valentino Garavani tycker lika mycket om Anne Hathaway som han gillar sin brun-utan-sol. Anne klär sig ofta i hans kreationer och hon är till och med gudmor till Valentinos virtuella museum.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures