Kendall Jenner, Gigi Hadid, Lily Donaldson and Joan Smalls

Kändisarnas absolut bästa stylingknep

Gigi Hadid

Black on black

Bohoromantik i all ära, men ibland känner vi för något riktigt skarpt. Vad sägs till exempel om den här coola outfiten? Att genomgående välja svart, toppa med några metallicglänsande detaljer och satsa på klackar är ett säkert sätt att se helt fantastisk ut.

Kolla in: 7 vanliga modemissar (och hur du undviker dem!)

Joan Smalls

Materialmix

Välj en underdel i skinn och lägg till en tröja i mjukt collegematerial, gärna en grå som Joan Smalls. Där har du en modern klassiker när vi snackar materialmix. Just det här med att ställa kontraster mot varandra – mjukt och hårt, upp- och nedklätt, är ett stylingtips att räkna med. Det funkar nämligen alltid.

Jourdan Dunn, Lily Donaldson och Kendall Jenner

Samma färgskala

Ett lätt sätt att få din outfit att se medveten och cool ut, är att hålla dig till samma färgskala på plaggen. Som här, brunt – brons – beige. Hur rätt som helst, och så snyggt! Toppa gärna med guldiga detaljer och bryt av med en svart väska om du känner för det.

Perfekt till helgens fest: Så får du lockarna att hålla hela dagen (och natten!)

Miranda Kerr

Business med en twist

Businessklädsel behöver inte betyda strikt skjorta och pennkjol, men samtidigt finns inte heller jättemycket utrymme att ta ut svängarna när du vill klä dig för professionella sammanhang. Då ska du satsa på snygga accessoarer, fina detaljer och lite lek med balans och proportioner i din outfit. Som här – en strikt skjorta och en vippig kjol. Och ett par sexiga skor.

Läs också:
Sex enkla beautylöften som faktiskt går att hålla under 2016
Guide: Så löser du alla vinterns skönhetsproblem
5 sätt att göra ditt hår tjockare (utan att gå till frisören!)

Av: Karin Nordin
Foto: All Over Press