Kändisarnas snyggaste bröllopsklänningar från 2015

bröllopsklänningar 2016

Kolla in och inspireras av kändisarnas bröllopsklänningar!

2015 blev ett år i kärlekens tecken och många kändisar, inte minst svenska prins Carl-Philip och prinsessan Sofia, skred till altaret. Baaam har spanat in kändisarnas vackraste bröllopsklänningar 2015, som du kan inspireras av om det är din tur att utbyta löften under 2016.

Läs även:
Guide: Så planerar du ditt bröllop månad för månad
Så hittar du den perfekta bröllopsklänningen
Asos släpper brudkollektion (kolla in alla billiga bröllopsklänningar!)

1.Skådespelarna Nikki Reed och Ian Somerhalder gifte sig under 2015 och hennes ledorden för hennes bröllopsklänning var enkel men detaljerad. Stjärnan matchade sin nyblivne make i helvitt.

2.Prinsen Pierre Casiraghi fick sin Beatrice Borromeo under 2015. Och att döma av de få bilder vi har sett så var brudklänningen to die for.

3.Beyoncés mamma Tina Knowles gifte sig under 2015. Hela bröllopet gick i vitt och klänningen var minnesvärd.

4.Ingen kan väl ha missat svenska kungabröllopet 2015? Prins Carl-Philip fick sin Sofia Hellqvist, som numera går under titeln prinsessan Sofia. Och bröllopsklänningen? Vi gissar att många blivande brudar har den som förlaga.

5.Nicky Hilton blev Mrs. James Rothschild under 2015. Hennes brudklänning, och hela bröllopet, blev det mest googlade i sin genre under året.

6.En enkel ceremoni blev det för Bar Refaeli och maken Adi Ezra. Supermodellen bar en bohemisk bröllopsklänning från Chloé.

7. Självklart blev det ett trendigt bröllop för modeprofilen Whitney Port. Brudklänningen var klassisk, men med moderna snitt.

Läs även:
Guide: Vilken förlovningsring passar dig bäst?
Läs allt om Angelica Aurells sagolika bröllop
Enkla knepet för att hitta den perfekta bröllopsklänningen

Av: Cassandra Lindblom

Foto: All Over Press, Instagram, Twitter