Kändisarnas vardagsfavoriter

vardagsfavoriter

Även kändisarna har vardagsfavoriter.

På röda mattan ser vi sällan kändisarna bära samma klänning mer än en gång. Men till vardags har stjärnorna, precis som vi okända människor, favoritplagg som de gärna använder om och om igen.

Lea Michele: Hatten

”Glee”-stjärnan Lea Michele älskar att piffa till sina outfits med sin stora, svarta budgethatt från American Eagle. Hatten får följa med på allt från resor till shoppingrundor.

Rachel Bilson: Kavajen

Snygga Rachel Bilson gillar sin kavaj från Vanessa Bruno så mycket att hon har köpt den i båda svart och korall. Hon bär den över söta klänningar och coola byxor.

Eva Mendes: Vida byxorna

De röda vida byxorna med hög midja från Alice+Olivia är Eva Mendes senaste favoritbyxor. Hon kombinerar dem med avslappnade vita toppar.

Sarah Jessica Parker: Kappan
Sarah Jessica Parker är både varm och snygg i höst i favoritkappan från L’Agence i färgen ”Dirty Rose”. Hon bär den på promenader med sina barn och ibland har den faktiskt fått följa med henne på fest också.

Kate Bosworth: Koftan

Stilsäkra Kate Bosworth värmer sig mer än gärna i den här stickade rosa koftan från Isabel Marant. Hon varierar sig genom att bära den till allt från kjol, shorts och byxor.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures