Vill du göra karriär inom mode? Här är drömutbildningen

Från haute couture till snabbt mode – Elle presenterar en ny internationell utbildning för dig som som vill göra karriär i modebranschen.

Var du den som såg Djävulen bär prada och inte fick panik, utan rent av blev sugen på mer? Då har vi hittat utbildningen för dig. Elle har nämligen teamat upp med MIT Management Executive Education och tillsammans har de startat en helt ny utbildning för dig som siktar på en karriär inom mode.

Utbildningen går under namnet Elle International Fashion & Luxury Management Program och riktar sig till dig som vill inta en ledarposition i modebranschen.

Utbildningen finns i olika versioner, en helt onlinebaserad kurs eller en kombination av onlinekurser och föreläsningar i Europa och USA. Du som studerande får besöka några av modevärldens huvudstäder, så som Paris, Madrid och New York.

Huvudfokus ligger på områdena haute couture och lyx, snabbt mode samt premium brands. Men du får även studera ämnen som marknadsföring, finans, strategi, kontroll, ledarskap och innovation.

Utbildningen startar nu i november 2017 och pågår till maj 2018. Du kan läsa mer om utbildningen och skicka in din ansökan här.

Foto: Mondadori/IBL