kenza ivyrevel

Kenza lägger ner sitt klädmärke IvyRevel

Nu bekräftar Kenza på sin blogg att hon lägger ner sitt klädmärke IvyRevel.

UPPDATERAT: H&M går in i IvyRevel

Kenza Zouiten lägger ner IvyRevel, bekräftar hon i sin blogg. ”Många av er har märkt att vi har reat ut alla våra plagg och stängt ner ivyrevel.com och våra andra kanaler. Allt har lett fram till denna dag. I dag säger vi nämligen hejdå till kära gamla Ivyrevel”, skriver hon.

”Det är fyra år sedan vi följde våra drömmar och startade företaget och sedan dess har detta varit mitt liv dag in och dag ut. Jag har offrat mycket och jag har vunnit mycket. Det som sker nu är en väldigt står och svår omställning för mig och jag behöver några dagar ledigt från blogg och allt möjligt för att bara andas och ta itu med allt”, fortsätter hon i sitt inlägg.

ivyrevel kenza

IvyRevel startades av Kenza för fyra år sedan.

I kommentarsfältet spekulerar många läsare i huruvida blogginlägget är ett aprilskämt eller ej, men samtliga av klädmärkets sociala kanaler är borttagna och hemsidan är nerlagd.

”Även om allt känns tufft just nu så försöker jag vara positiv, för nya äventyr väntar”, avslutar Kenza inlägget.

I en intervju med Rodeo förra året berättade Kenza att hon hade förhoppningar om att göra IvyRevel till världens största klädmärke.

”Det finns ingen annan dröm för mig. Nu är vi tio, elva personer som jobbar med företaget och det kommer växa mycket redan till hösten. Bloggen kommer jag ju såklart hålla med så länge jag tycker det är kul, men jag kommer inte vilja jobba med den när jag skaffar barn. Då ser jag mig på Ivyrevel”, sade hon då.

Läs även:
Hedi Slimane lämnar Saint Laurent
Chanel firar öppningen i Stockholm med stor reakväll
Sex sminktips för dig med pollenallergi

Foto: All Over Press, IvyRevel