Kenza är nytt ansikte utåt för Puma – se nya kollektionen här

Kenza blir Pumas nya ansiktet utåt för en stor kampanj samt en ny klädkollektion. Det är ett första steg i ett längre samarbete mellan de båda parterna.

Modellen, bloggaren och entreprenören Kenza tar nu över stafettpinnen efter bland andra Cara Delevingne och Kylie Jenner som det nya kvinnliga ansiktet utåt för Pumas kampanj Do You (reklamlänk från Apprl) och märkets nya klädkollektion Luxury Pack. Kampanjen och kollektionen är ett första steg i ett längre samarbete mellan Puma (reklamlänk från Apprl) och Kenza.

– Det känns superkul med Puma (reklamlänk från Apprl). Jag har varit ett stort Puma-fan sen jag gick på gymnasiet och att få jobba med ett varumärke av deras kaliber känns stort. I höst frontar jag deras exklusiva kollektion för Stadium (reklamlänk från Apprl) och i vår släpper vi något ännu större. Det känns ”nyp-mig-i-armen”-stort, berättar Kenza.

Passa på att uppdatera dig om höstmodet 2017: Läs allt om säsongens hetaste trender här!

Kenza frontar ny kollektion för Puma. Plaggen finns tillgängliga online från 14 september.

Målet med kampanjen Do you (reklamlänk från Apprl) är att uppmuntra kvinnor att vara starka och säkra i sig själva. Genom att kommunicera ett positivt budskap kring självförtroende och motivation, och att uppmana kvinnor att inte kompromissa gällande sin personliga stil eller livsstil vill Puma (reklamlänk från Apprl) bidra till att stärka kvinnor att vara sanna mot sig själva.

Den nya kollektionen består av plagg i sportiga material och med exklusiva detaljer. Färgskalan går i grått, vitt, grönt, puderrosa och svart.

– Vi är stolta över att Nordens största influencer, Kenza, är med på resan vi genomför med Puma woman (reklamlänk från Apprl), säger Sanna Jakonen, Nordic Performance Marketing Manager på Puma (reklamlänk från Apprl).

Produkterna finns tillgängligt exklusivt hos sportkedjan Stadium (reklamlänk från Apprl) i hela Skandinavien med start från 21 september, men släpps online (reklamlänk från Apprl) redan den 14 september.

Se alla plagg från Puma x Kenza i bildspelet nedan!

Bläddra vidare för att se alla plagg från Pumas nya kollektion. 

Läs mer om höstmode 2017: Allt om säsongens hetaste trender
Höstskor 2017: 25 snygga och trendiga skor för höstens alla tillfällen
Höstjackor 2017: 25 snygga och trendiga köp
Höstkappor 2017: 20 trendiga kappor för alla plånböcker
Säsongens snyggaste skinnjackor från budget till lyx

Foto: Puma