Kim Kardashians bästa klädtips för kurviga

Kim Kardashian vet hur man framhäver formerna.

Kim Kardashian vet hur man framhäver formerna.

Kim Kardashian, 29, visar gärna upp sina kurvor på röda mattan och vet hur du framhäver dina kurvor på bästa sätt. Ta del av hennes bästa klädtips för kurviga nedan!

1. Hitta en bra skräddare

– Allting du bär ska se proportioneligt ut på din kropp, och en bra skräddare kommer att se till att allt passar perfekt. Jag har antingen min skräddare med mig när jag prövar kläder eller så nålar min stylist upp min garderob och tar allt till skräddaren innan jag bär något. Att korta av en klänning kan göra en enorm skillnad!

2. Markera midjan

– Visa din midja! Genom att addera ett bälte gör du att din outfit ser mer polerad ut. Jag har bra bälten från Phillip Lim och Alaia. Vintagebälten är originella och kan vara billiga också.

3. Undvik oversizetröjor

– Jag vet att de är bekväma och att de ser fantastiska ut på Nicole Richie men löst sittande toppar och klänningar är inte smickrande för en kurvig figur. De kan göra att du ser gravid ut och ser även slappa ut på bild. Pröva att ta på dig en maxiklänning istället. A.L.C, Torn by Ronny Kobo och T Bags gör snygga varianter.

Kim vet hur man framhäver sina kurvor.

Kim vet hur man framhäver sina kurvor.

4. Använd kroppsstrumpa
– Alla kvinnor borde äga ett par Spanx. Jag älskar Shapewear by Body Wrap; de gör att min kropp ser smalare ut under tajta klänningar utan att lämna linjer.

5. Älska dina kurvor!

– Att vara självsäker och att äga sin kropp är sexigt. Jag älskar att visa mina kurvor och designers som Thatcher, Antonio Berardi, Preen, Altuzarra, Markus Lupfer och Brian Lichtenberg gör fantantiska klänningar som passar min kropp perfekt.

Läs även: Kim Kardashian naken och oretuscherad

Älska dina kurvor som Kim Kardashian.

Älska dina kurvor som Kim Kardashian.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures Källa: InStyle