Artikeln innehåller reklamlänkar
Pandemibröllop fina brudklänningar och brudkostymer

Fina brudklänningar och brudkostymer till det lilla pandemibröllopet

Är du på jakt efter något att ha på dig på din stora dag? Vi har letat upp fina klänningar och vita kostymer som passar den mindre och intimare vigseln.

Planerar du för ett litet pandemibröllop? Grattis!
Det är såklart absolut roligast att fira den stora dagen med alla nära och kära, men det är samtidigt många fler brudpar än vad vi kunde ana i början av 2020 som gift sig med ett fåtal personer som vittnen och sedan släkt och familj närvarande på Zoom. En liten vigsel kan bli precis hur perfekt som helst med endast de absolut närmaste närvarande. Ett vackert minne för livet.
När allt kommer omkring, är det väl för kärlekens skull, och inte festen, som man väljer att gifta sig med sin partner?

När stora delar av släkten och partyt uteblir känns det också naturligt att även downsizea lite när det kommer till bröllopskläderna. Och det finns så många fantastiskt fina alternativ som är alldeles perfekta för ett litet bröllop, vad sägs om en cool krispigt vit kostym eller varför inte en kort spetsklänning med öppen rygg?

Spana in fina brudkostymer, korta och midilånga brudklänningar för pandemibröllopet

Vit kostym till bruden

Vit kostym från Helena Christensens designsamarbete med Anine Bing. Klicka här för den dubbelknäppta blazern (länk till Apprl) med kontrasterande svarta knappar hittar du här och klicka här för att komma direkt till kostymbyxorna med pressveck (länk till Apprl).

Vit brudkostym från Ellos med en kavaj med midjeband (länk till Ellos) och byxor med vida ben (länk till Ellos) från Ellos. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Dubbelknäppt vit kostym från H&M med pärlknappar, blazern hittar du här (länk till H&M) och klicka här för kostymbyxorna (länk till H&M) med hög midja.

Korta vita klänningar till bruden

Vit spetsklänning från Pieces i rak modell med trekvartsärm. Läs mer och köp den här. (länk till Ellos)

Kort cremevit brudklänning från & Other stories (länk till & Other Stories)med volangdetaljer och knytband i halsen. Läs mer och köp här. (länk till & Other Stories)

Vit kort chiffongklänning från Vanessa Cocchiaro (länk till Apprl) med markerad midja. Läs mer och köp den här. (länk till Apprl)

Spetsklänning från La Redoute (länk till Ellos) med markerad midja och öppen rygg-detalj. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Vit knälång klänning från Lauren Ralph Lauren (länk till Ellos) med knytband i sidan. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Vita midiklänningar till bruden

Cremevit midiklänning från H&M (länk till H&M) med volangdetaljer. Läs mer och köp här. (länk till H&M)

Spetsklänning från Zetterberg Couture (länk till Bubbleroom)i cremevitt och nude med söta spetsdetaljer och trekvartsärm. Läs mer och köp här (länk till Bubbleroom).

Stilsäker cremevit skjortklänning från & Other stories (länk till & Other Stories) med knytband i sidan. Läs mer och köp här. (länk till & Other Stories)

Klänning från Goddiva (länk till Bubbleroom)i vit spets och med broderade detaljer. Läs mer och köp här. (länk till Bubbleroom)

Mönstrad meshklänning från Asos (länk till Awin.com) med puffärm. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Läs mer:

Enkla (och billiga) brudklänningar för en intim vigsel

Klänningar till bröllopsgästen vintern 2020

16 kändisar i sina fantastiska brudklänningar