Kristen Stewart är ansiktet utåt för Chanels nya kampanj

Kristen Stewart är ansiktet utåt för Chanels nya kampanj

Skådespelerskan Kristen Stewart är Chanels nya ansikte utåt i kampanjen "Paris in Rome" som visar varumärkets höstkollektion för 2016. Kampanjen är plåtad av Karl Lagerfeld, och visst ser Kristen fantastisk ut?

Redan i december i fjol hade Chanels höstkollektion för 2016 premiär under Metiers d’Art i Rom. I kollektionens nya kampanj poserar Kristen Stewart framför kameran som en förförisk italiensk skådespelare i sin parisiska våning, då kampanjen syftar till att väva ihop temat för både kollektion i sig, men också temat för premiären.

Karl Lagerfeld, som har fotograferat kampanjen, kallar Kristen för ”en perfekt frontfigur för vad Chanel är i dag”. Även Kristen hyllar designern och menar att han inspirerar och alltid lyckas med att ”skapa miljöer som gör historier möjliga”. De båda samarbetade även nyligen under kortfilmen ”Once and Forever” då Kristen spelade Coco Chanel.

Kampanjen förväntas lanseras i magasin runtom i världen med start i juni, men redan nu finns det smakprov på vad vi kan vänta oss:

Läs även:
11 spännande fakta om Gucci som du inte hört tidigare
Valentino vill köpa Balmain för flera miljarder
Kenzo släpper kollektion med Disney

Foto: Chanel