Afound Find your style

Ladda upp en street style-bild och hitta produkterna med nya shoppingtjänsten

Nu blir det lättare att sno stilen från alla stilsäkra fashionistas som swishar förbi i ditt Instagramflöde. Afound lanserar tjänsten “Find Your Style” som kopplar ihop bilderna med liknande produkter.

Afound är H&M:s nya varumärke som lanserades sommaren 2018 och erbjuder rabatterade varor inom mode och livsstil – såväl produkter inom H&M-koncernen som från externa svenska och internationella varumärken. I dag finns två fysiska butiker, en i Stockholm och en i Malmö, samt en onlineshop.

Nu lanserar det nyetablerade varumärket image recognition-tjänsten “Find Your Style” på sajten, som ska göra det möjligt att matcha dina inspirationsbilder med produkter som finns i deras sortiment.

Läs mer: Allt du behöver veta om H&M:s nya varumärke Afound

Tanken är att du som konsument lättare ska kunna shoppa de kläder, skor och accessoarer som liknar de bilder du inspireras av varje dag – street style-bilder, kampanjer eller annat som dyker upp i ditt flöde.

Afound lanserar Find your style

Afounds nya tjänst kopplar ihop deras produkter med dina inspirationsbilder.

– Vi vill alltid överraska våra kunder och erbjuda dem nya sätt att utveckla sin personliga stil. Find your style ser vi därför som en naturlig förlängning av vårt erbjudande där vi använder ny teknik för att skapa kreativa sätt att hitta fantastiska deals baserat på vad som inspirerar våra kunder, säger Sara Eriksson som är Fashion Director på Afound.

Så hur fungerar det?

Jo, du går in på Afound och klickar dig vidare till Find your style, där kan du ladda upp en inspirationsbild på en stil du gillar, till exempel en skärmdump från Instagram. Sedan matchas bilden med liknande produkter från Afounds olika varumärken. Baaam testade med en street style-bild på vår bloggare Henrietta Fromholtz, vilket resulterade i 17 liknande köp.

Passa på att uppdatera dig om höstmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Läs mer:
30 trendiga boots att lägga vantarna på till hösten 2018
Höstjackor 2018: 25 trendiga favoriter i olika prisklasser
20 snygga väskor som rymmer allt du kan tänkas behöva i höst
Höstmode 2018: Säsongens allra tjusigaste klänningar
Cykelbyxor är trendigt igen – här är bästa köpen
Djurmönstrat är höstens stora trend – här är 11 snygga köp
För dig som alltid fryser – teddyjackan fortfarande lika het

Foto: Afound