Artikeln innehåller reklamlänkar
lila ribbstickad klänning från Monki på Henrietta Fromholtz och Sandra Beijer

Här hittar du bloggarnas favoritklänning just nu – till budgetpris

Bloggarna har korat sommarens kanske finaste klänning – och nu vill vi också bära den. Läs vidare för att se klänningen som både Henrietta Fromholtz och Sandra Beijer älskar just nu, samt var du kan köpa den!

En sommarklänning som är både sval och stilsäker är väl något som vi alla ständigt söker med ljus och lykta efter? Just en sådan har Baaams egen bloggare Henrietta Fromholtz nu sprungit på – och det är dessutom en riktigt prisvärd sådan från en av de stora kedjorna.

Henrietta Fromholtz i en lila ribbstickad klänning från Monki
Foto: henrietta.baaam.se

I ett inlägg på sin blogg här på Baaam skriver Henrietta om det nya fyndet:

– Jag är så kär i denna klänning som är sval, loose och babymjuk. Perfekt i färgen nu i sommar och funkar också för alla som ammar. Matcha denna med ett par klackar och du är redo för fest, eller som mig med ett par tofflor och du är snygg som satan i hemmamyset.

Precis som Henrietta skriver så passar den lila klänningen, som är V-ringad med en krage och som har en ribbstickad design, perfekt för den som ammar. Men den är faktiskt lika bra även för blivande mammor – något som Elles bloggare Sandra Beijer visar upp. I sitt inlägg skriver bloggaren, som i skrivande stund är gravid i vecka 23, att hon fick en hel del DM:s om klänningen. Inte förvånande – vem älskar inte ett plagg som passar lika bra under som efter graviditeten?

Sandra Beijer i en lila ribbstickad klänning från Monki
Foto: sandrabeijer.elle.se

Dessutom passar klänningen lika bra för den som varken är gravid eller har barn, då den faktiskt inte är en "gravidklänning" utan finns i det vanliga sortimentet hos Monki! Läs mer och köp klänningen här (länk till Adtraction).

lila ribbstickad klänning från monki

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Den smickrande figurnära klänningen finns i flera olika färger, bland annat i den här ljusbeiga nyansen som är perfekt för varma sommardagar. Läs mer och köp den här (länk till Adtraction).

beige ribbstickad klänning från monki

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Den här svarta klänningen i samma modell kommer vara ditt givna val i höst när vi (förhoppningsvis) kan gå på after works igen och du vill gå direkt från kontoret till festen. Dessutom är den toppen att bära även under sommardagar när solen inte lyser som starkast. Läs mer och köp den här (länk till Adtraction).

svart ribbstickad klänning från monki

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Se mer:

0:57

Efter reklamen: Inspireras av Tove Styrkes häftiga looks

(0:57)

Relaterade artiklar
Här är jeansen från Snabba cash som alla pratar om just nu (till budgetpris!)
Veckans budgetnyheter från kedjorna – 15 riktigt bra köp