Lindex släpper sovkollektion med Emma von Brömssen – att matcha med de små

Lindex presenterar sitt senaste designsamarbete med mönsterdesignern Emma von Brömssen med mjuka pyjamasset för mamma och mini me-plagg. Färgerna går i blått och vitt, se kollektionen här!

Nu presenterar Lindex ett nytt designsamarbete med mönsterdesignen Emma von Brömssen. Den känns på många sätt som en vintersaga inspirerad av de svenska skogarna med noggrant utvalda tyger i blått och vitt. Kollektionen består av nattplagg, pyjamas, morgonrock och tofflor som även inkluderar mini me-plagg att matcha baby och barn.

lindex emma

En mjuk kollektion i blått och vitt!

Mönsterdesignern Emma von Brömssen grundade sitt varumärke 2008 med fokus på hållbarhet och kvalitet i kombination med harmoniska och nordiska färgtoner. Kollektionen har ett viktigt ändamål där tio procent av försäljningen går till WaterAid och deras samarbete för att förbättra tillgången till rent vatten och sanitet världen över.

– Jag fastnade för Lindex inkluderande kvinnosyn och arbetet de gör för kvinnor i Sverige men också globalt. Som fristående designer, kan jag genom detta samarbete använda mig av Lindex storlek för att vara med och göra skillnad för utsatta kvinnor i länder som saknar tillgång till rent vatten, säger Emma von Brömssen.

Kollektionen kommer finnas tillgänglig här! (reklamlänk från Adtraction)

Kollektionen består av 12 plagg med pyjamasar, kimonos och accessoarer och finns tillgänglig på Lindex hemsida samt i utvalda butiker från den 2 december.

Spana in våra favoriter från kollektionen här:

lindex emma pyjamas

Vit och blå-mönstrad pyjamas från kollektionen.

lindex emma morgonrock

Vit och blå-mönstrad morgonrock med knytning i midjan.

lindex emma pyjamas

Helblå pyjamas i mjuk kvalitet.

lindex emma sparkdräkt

Vit och blå-mönstrad sparkdräkt till bebisen.

lindex emma tofflor

Vit och blå-mönstrade tofflor.

lindex emma liggpåse

Vit och blå-mönstrad liggpåse till bebisen

lindex emma nattlinne

Vit och blå-mönstrat nattlinne i längre modell.

LÄS MER:

14 snygga och sköna byxor för hemmakontoret

Gina Tricot släpper skidkollektion – se plaggen här

Årets finaste jultröjor – här kan du köpa dem