Malin Åkerman visar svenskt mode i Sisters nya vårkampanj

Malin Åkerman är Sisters nya ansikte utåt.

Malin Åkerman är Sisters nya ansikte utåt.

Den svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman, 31, lanserar ett uppdaterat Sisters när klädkedjan presenterar sin nya moderna stil.

Genom en framgångsrik och internationell karriär har Malin Åkerman byggt sig ett starkt varumärke både som talangfull skådespelerska och modeikon.

– Att bli tillfrågad att vara ansiktet utåt för ett svenskt modevarumärke känns otroligt smickrande och är något som jag velat väldigt länge. Jag trivs bäst i jeans eller en ”rockchic” stil men älskar också att klä upp mig, Sisters har allt det jag behöver för att känna mig rätt, säger Malin Åkerman.

Vårkampanjen är plåtad på de hektiska gatorna i New York, där Malin visar flera olika stilar med nyckelplagg såsom jeans, tunikor, randiga tröjor och bikerjackor.

– Vi är mycket glada över att kunna presentera ett nytt modernare Sisters tillsammans med Malin Åkerman. Hon är vår favoritsyster och en stor inspirationskälla för vår kund. Hon är en tjej som inte bara imponerar och inspirerar genom sin drivkraft och klädstil, utan också genom sina värderingar och personlighet, säger Maria Sjöstrand, marknadschef på Sisters.

Läs även: Malin Åkerman gillar KISS

Malin Åkerman i Sisters vårkampanj.

Malin Åkerman i Sisters vårkampanj.

Av: Malin Ny