Artikeln innehåller reklamlänkar
matchande set sommaren 2021

Matchande set till sommaren – 10 budgettips

Sommaren 2021 bär vi matchande set med topp och kjol eller shorts. Lika fint till festen som en varm sommardag. Baaam ger dig tio pangköp – till budgetpris!

Matchande set är något vi kommer se mycket av i sommar - både när det gäller matchande kjolar och toppar, byxor och shorts. Det är ett säkert kort att bära på såväl festen som lediga semesterdagar, vilket gör det matchande setet till ett perfekt sommarplagg!

matchande set sommaren 2021

Mönstrat är helt rätt sommaren 2021. Det här blommiga set:et med topp och matchande kjol kommer från H&M, klicka på bilden för att komma direkt till det (länk till H&M).

Fina matchande set med kjol, shorts och toppar

Det bästa med matchande set är att de går att styla på flera olika sätt, då de går lika bra att använda delarna var för sig. Nedan har vi handplockat tio fina set till budgetpris som finns i butik just nu!

1. Ljusblått set med topp och shorts

Luftigt set med ljusblå och vita ränder från H&M. Toppen är croppad och vid och har axelband med knytning upptill, läs mer och köp den här (länk till H&M). Shortsen har hög midja med klädd resår och fickor i sidorna, läs mer och köp dem här (länk till H&M).

ljusblått set med linne och shorts

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

2. Blommigt set med topp och kjol

Flerfärgat set med blommor i olika fäger från Lindex. Blusen har halvlånga ärmar och är V-ringad med dragsko fram, läs mer och köp den här (länk till Lindex). Midikjolen är vadlång, har hög midja, dold dragkedja i sidan samt en slits, läs mer och köp här (länk till Lindex).

blommigt set med kjol och blus

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

3. Matchande topp och kjol

Rutigt set i vitt och lila från H&M. Toppen har långa ärmar, hjärtformad ringning och är croppad med en stor knytning fram, läs mer och köp här (länk till H&M). Kjolen är vadlång och har en slits i sidan med dragsko, läs mer och köp här (länk till H&M).

rutigt set med topp och kjol

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

4. Set med linne och byxa

Persikofärgat set med topp och luftig byxa från H&M. Toppen är gjord i 100 % linne, har tunna axelband samt öppen rygg med stor knytning, läs mer och köp här (länk till H&M). Byxorna har hög midja med klädd resår och är gjorda i en linneblandning, läs mer och köp här (länk till H&M).

matchande set med linne och byxor

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

5. Blått set med skjorta och shorts

Rutigt set i blått och vitt från Monki. Skjortan är croppad och har en V-ringning med slag, läs mer och köp den här (länk till Adtraction). Shortsen har hög midja med klädd resor och fickor i sidorna, läs mer och köp dem här (länk till Adtraction).

rutigt set med skjorta och shorts

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

6. Svart set med kjol och topp

Set med topp och omlottkjol från Lindex. Den ärmlösa toppen har axelvaddar för en snygg silhuett, läs mer och köp den här (länk till Lindex). Midikjolen har omlottskärning och volanger nedtill och fram, läs mer och köp den här (länk till Lindex).

svart set med linne och kjol

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

7. Set med topp och kjol

Blå- och vitrutigt set med topp och kjol från Na-kd. Toppen har fyrkantig ringning och korta puffärmar, läs mer och köp den här (länk till Na-kd). Kjolen är lätt utställd och har resår i midjan, läs mer och köp den här (länk till Na-kd).

rutigt set med kort topp och kjol

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

8. Orange set med topp och shorts

Set i en somrig orange nyans från Monki. Toppen har halvlånga ballongärmar, är croppad med en knytning fram och har en yta med struktur, läs mer och köp den här (länk till Adtraction). Shortsen har höj midja med klädd resår, läs mer och köp dem här (länk till Adtraction).

orange matchande set med topp och shorts

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

9. Matchande kjol och topp

Grönt blommönstrat set från Lindex. Blusen har halvlånga ärmar och V-ringning med dragsko fram, läs mer och köp här (länk till Lindex). Kjolen är i en lång modell och har dold resår i midjan, läs mer och köp här (länk till Lindex).

Matchande set med blus och kjol från Lindex

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

10. Somrigt set med linne och kjol

Mörkbrunt set i en lycoell- och linneblandning från H&M. Toppen har öppen rygg och tunna axelband som korsas i ryggen, läs mer och köp här (länk till H&M). Kjolen har klädd resår i den höga midjan och vidd i kjolen, läs mer och köp här (länk till H&M).

matchande set med lång kjol och topp

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Se mer:

1:22

Efter reklamen: Månadens horoskop Juni 2021 Baaam

(1:22)

Relaterade artiklar

Veckans budgetnyheter från kedjorna – 20 grymma köp under 500 kronor

Kaftaner till sommaren 2021 – från budget till lyx