Artikeln innehåller reklamlänkar
Skor till bruden

Med eller utan klack? 16 bröllopskor att säga "ja" i

Vilka skor ska man ha på sitt bröllop? Det finns så många olika stilar att välja mellan. Hög klack, låg klack eller ingen klack alls, det är frågan? Vi tipsar om 16 skor att säga ja i.

Det är ingen lätt fråga. Vad ska man ha för skor när man gifter sig? Det finns så många olika varianter och det viktigaste av allt är kanske ändå att de är sköna? Eller kan man byta efter ceremonin för att kunna dansa loss på festen?

Hitta rätt sorts skor till bröllopet

Det är inte dumt att ha en backup, när det kommer till bröllopsskor. För även om du försöker gå in dem ordentligt är det en lång dag du har framför dig och det vore tråkigt om allt kretsade kring dina skor, av fel anledning i alla fall. Om du har möjlighet kan det därför vara värt att hitta ett par att ha i kyrkan, kanske med högre klack och sedan hitta ett par som är mer low key, till festen. Varför inte hitta ett par snygga sneakers att byta om till?

Måste brudskor vara vita?

Älskar du höga klackar behöver du kanske inte tänka på det, utan bara fokusera på att hitta ett par som du älskar. Det finns många varianter att välja mellan. Ska de vara vita eller någon annan mer diskret nyans eller så kan det vara fint att bryta av med ett par färgstarka brudskor. Här har vi samlat några favoriter att ha på fötterna när du säger ja.

Vårens finaste skor till bruden

1. Guldiga och glittriga stilettklackar som passar perfekt till bröllopet, från Menbur. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction).

2. Låt fötterna glittra! Det behövs inte klack för att det ska kännas festligt, med de här ballerinaskorna från Asos Design ger du brudklänningen ett lyft. Här kan du köpa dem (länk till Awin.com).

3. Stiliga stövletter i skinn, med taxklack från Henry Kole. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction).

4. Skor med klassisk design från Menbur. Vackert glansiga med rosett baktill. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction).

5. Vågade klackskor med öppen tå från Only. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction).

6. Våga glänsa på ditt eget bröllop med dessa pajlettprydda pumpsen från NA-KD. Här kan du köpa dem (länk till Apprl).

7. Sugen på att gifta dig i sneakers? Eller letar du efter några skor att byta om till på festen? Då är de här snygga skorna från GUESS perfekta. Sköna och med snygga detaljer. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction).

8. Enkla, stilrena klackskor i satin. En klassisk brudsko från Menbur. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

9. Addera lite färg med rosa pumps! De här i dusty pink från NA-KD passar perfekt till bröllopet. Här kan du köpa dem (länk till Apprl).

10. Är du på jakt efter en sko med lägre klack är de med strass, från Menbur ett bra val. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction).

11. Sugen på något annat än vitt? De här svarta festskorna i sammet, från Ted Baker, är underbara på foten med sin stora rosett fram på tån. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction).

12. Letar du efter diskreta skor är de här beiga ballerinaskorna från Asos Design perfekta. Här kan du köpa dem (länk till Awin.com).

13. Om du å andra sidan vill låta skorna ta plats, kanske har du en kort brudklänning, så är de här rosa drömskorna bästa köpet! Här kan du köpa dem (länk till Awin.com).

14. Hur fina är inte de här sandalerna med glittriga remmar från Asos Design? Ett bra alternativ till en mer casual outfit som brud. Här kan du köpa dem (länk till Awin.com).

15. Klassiska pumps med spetsig tå från Missguided. Här kan du köpa dem (länk till Awin.com).

16. Stilrena ballerinaskor i demin, från Asos Design. Här kan du köpa dem (länk till Awin.com).

Läs mer:

Vårskor 2020: 30 snygga skor i olika prisklasser

Vinnare på Grammisgalan 2020