Meghan Markle bär alltid för stora skor – och nu kommer vi också göra det

Meghan Markle har redan blivit en kunglig stilikon och hyllas ofta för sina klädval. Men varför är alla skor hon bär för stora?

Av: Nina Nyström

De senaste dagarna har nätet svämmat över av spekulationer om Meghan Markles skor efter att uppmärksamma fans noterat att hon på nästan alla bilder bär skor med en markant glipa bak. Men det visar sig vara ett smart och väl beprövat kändisknep. Med skor som är en eller två storlekar för stora undviker Meghan helt enkelt blåsor och skav av de tjusiga pumps och sandaletter hon så ofta bär. Det kan nämligen bli många och långa stunder på olika tillställningar och fötterna svullnar lätt upp av att stå och gå mycket i höga klackar.

Läs mer: Är 41 för trångt? 20 snygga sommarskor i större storlek

Men – borde inte skorna ramla av kan man undra när man ser de här bilderna? Nope. Då tar man nämligen till ett annat knep – att fylla ut skon under trampdynan och vid tårna med en mjuk och fluffig sula – eller till och med bomull –  som dels gör att skorna hålls på plats och dels dämpar de hårda nedslagen som annars blir med höga klackar. Om fötterna sedan svullnar upp efter en lång dag är det bara att ta ut sulan eller fyllningen. Så smart!

Läs mer:
Yellow fellow! Säsongens snyggaste klänningar i trendfärgen
Flower power! 15 blommiga klänningar att bära i sommar

Artikeln publicerades först på Femina.

Foto: IBL