minikjolar korta kjolar sommar 2021

Sommarens finaste minikjolar – 18 varianter från budget till lyx

90-talets stora trendplagg minikjolen gör comeback 2021 – vi har samlat 18 snygga och trendiga korta kjolar att bära i vår och sommar.

Minikjolen är ett av trendplaggen som kommer att dominera modescenen under sommaren 2021. Vi såg den till exempel på catwalken för Giambattista Vallis vår- och sommarkollektion, även Bottega Veneta har gjort en riktigt snygg variant du hittar nedan.

De stora modehusen är dock inte de enda som erbjuder trendiga minikjolar våren och sommaren 2021 – även hos kedjorna ser vi prisvärda korta kjolar. Varför inte satsa på en variant med en matchande trendig bralette för extra stilpoäng i vår och sommar? Du kan även göra som Nina Sandbech och satsa på matchande material som denim-on-denim för en genomtänkt look.

nina sandbech i en denimlook
Foto: TT/REX

Snygga minikjolar och korta kjolar sommaren 2021

Jaquardmönstrad kjol från H&M. Den finns här (reklamlänk från Adtraction) och den matchande braletten finns här (reklamlänk från Adtraction).

Beige mockakjol från Stylein. Den är lätt utställd, har fickor i sidorna och en dragkedja bak. Du hittar den här (reklamlänk från Awin).

Ljusgrön minikjol i satin från & Other Stories. Den finns i flera färger här (reklamlänk från Adtraction).

Kort svart jeanskjol från Rodebjer. Den har sneda fickor fram, hällor i linningen och finns här (reklamlänk från Wakakuu).

Vit kjol i tennismodell från Gina tricot. Den är plisserad, har shorts under kjolen och finns här (reklamlänk från Tradedoubler).

Rutig kort kjol från H&M. Den har smock upptill och volanger nedtill och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den matchande toppen finns här (reklamlänk från Adtraction). Setet finns även i svart här (reklamlänk från Adtraction).

Mörkbrun kjol med fransar nedtill från Bottega Veneta. Den finns här (reklamlänk från Apprl).

Ljusblå omlottkjol med dekorativ knapp fram från & Other Stories. Den finns även i svart här (reklamlänk från Adtraction).

Beige kjol i linneblandning. Den kommer från H&M, har en liten slits och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Rosa omlottkjol från Vero Moda. Den har knytning i sidan, en volangkant och finns i många olika färger här (reklamlänk från Awin).

Vit volangkjol med broderie anglais från Charo Ruiz. Den finns här (reklamlänk från Apprl) och den matchande toppen finns här (reklamlänk från Apprl).

Röd mönstrad kjol från H&M. Den har smock upptill, volanger nedtill och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Blå jeanskjol från Levi's. Den har fickor fram och bak, slitningar längst ned och finns i flera färger och tvättar här (reklamlänk från Awin).

Rosa satinkjol från H&M. Den finns även i gult och svart här (reklamlänk från Adtraction).

Mönstrad omlottkjol från Isabel Marant Étoile. Den har ett bälte samt hällor i midjan, dragkedja bak, volangkant nedtill och finns här (reklamlänk från Wakakuu).

Mörkgrön minikjol med vitt blommönster från & Other Stories. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Vit jeanskjol från See by Chloé. Den har synliga sömmar, dragkedja fram och finns här (reklamlänk från Apprl).

Ljuslila minikjol från Monki. Den har två små slitsar fram samt en gömd dragkedja bak och finns här (reklamlänk från Adtraction).

1:46

Efter reklamen: Så ser 00-talets bloggstjärnor ut i dag – och så såg de ut förr

(1:46)

Relaterade artiklar

Jeanskjolen är alltid ett säkert kort! Här är 15 snygga köp

Maxa vårgarderoben! 18 populära vårplagg hos kedjorna just nu

20 mönstrade klänningar att möta våren och sommaren i