Mischa Barton öppnar egen butik i London

Mischa's Place ligger på 52 Brushfields Road, Spitalfields Market, London.

Mischa's Place ligger på 52 Brushfields Road, Spitalfields Market, London.

Efter handväskor och hårband tar nu skådespelerskan Mischa Barton, 26, sina designerdrömmar steget längre och öppnar en egen butik där man även kan köpa kläder och skönhetsprodukter. Butiken Mischa’s Place ligger i Old Spitalfields Market i London och öppnar nu på lördag, 11 augusti.

– Det känns bra att allt nu har ett hem. Märket föddes i London, så jag ville att affären skulle öppna här. Spitalfields Market är perfekt, affärerna är väldigt gamla och vackra och det finns många intressanta märken här. Det känns som ett bra ställe att börja på, dessutom är det väldigt trendigt nu, säger Mischa till Vogue UK.

Kollektionen är inspirerad av Mischas egen stil, men ämnad för en större målgrupp:

– Det finns en del väldigt unga plagg och en del mer vuxna och sofistikerade, men även en del galna grejer som påminner om det jag har i min egen garderob. Det finns massor av plagg för folk som inte vill klä sig exakt som mig.

Priserna är överkomliga och ligger på mellan 250 och 2 500 kr. Sjalen på bilden ovan kostar till exempel 575 kr, väskan är nedsatt till 385 kr och jackan kostar 2 259 kr.

– Jag tror inte att mina fans köper väskor för 20 000  kr, det måste vara tillgängligt. Jag gillar att göra riktigt bra saker som folk faktiskt kan köpa.

Nedan ser du några bilder från kollektionen.

Läs även: Lily Allen startar egna märket Lucy in Disguise

Av: Rose-Marie Söderlund